Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 19. Nov. 2011 23:04

ZS
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Nov. 2011 13:21

HALP PIPOL OF LAIBACH

Kje se lahko parkira na Dunajski cesti v Lj? Natančneje pri Veterinarski Upravi RS (naslov je Dunajska 22), mogoče kdo ve, imajo tam kakšen parkirni prostor al pa ne vem, je kje kako prakirišče, bloki kjer se lahko parkira?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Nov. 2011 14:44

^^ klik
(ni VU, niti isti naslov, so pa "skupna" parkirišča) sicer pa dost težko :/
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 20. Nov. 2011 15:01

Mene zanima če je kje možno najti kakšno delo z vadbo z otroci. Naprimer učitelj plesa za kakšne male otroke, kake družabne urice, "aktivni" rojstni dnevi...?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Nov. 2011 16:29

purple_rain napisal/-a:^^ klik
(ni VU, niti isti naslov, so pa "skupna" parkirišča) sicer pa dost težko :/

To sem gledala ja, sam.... Pfiju, kot prvo plačal res ne bi rada parkirišča, za tisto brezplačno na križišču vprašanje če bo kaj fraj, ker mam tam opravke lih v največjem rush houru (med 15:00 in 17:00). Ne poznam pa dobro tega okoliša, tako da nimam res blage veze,.... Drugače pa mi ni problem užgat niti peš honde.

Študiram, da bo najbolje da parkiram kar pri znancu ki živi na Viču in potem s trolo so gor. Sicer nimam Urbane, ampak gledam prodajna mesta in na spletni strani LPP piše, da je Urbanomat na Aškerčevi pred FF, rajtam da tam lahko kupim + polnim Urbano, potem pa grem od tam s 6ko do postajališča Bežigrad. Sem si kaj fejst narobe zastavila pot? :oops:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 20. Nov. 2011 17:03

sej urbane ne rabis, ce je noces, lahko placas z mobitelom.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Nov. 2011 17:38

No, še boljše. To sem sicer pred časom še slišala da se naj bi dalo, na spletni strani je tud pisalo sam nisem bla še ziher, če je to že v uporabi. Tnx! ;) Pol bom pa kr na 19ko v Murglah šibnala pa upala, da še vsaj tolk poznam Lj, da bom vedla kje it dol :D
LoLiipop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLiipop » 20. Nov. 2011 19:12

NOVO

Ve kdo mogoče če lahko pri nas v New Yorkeru plačaš z VISA kartico?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Nov. 2011 20:41

Summer055 napisal/-a:Mene zanima če je kje možno najti kakšno delo z vadbo z otroci. Naprimer učitelj plesa za kakšne male otroke, kake družabne urice, "aktivni" rojstni dnevi...?

Študentski servis ma kar pogosto kaj takega. Sicer pa najboljše, da pokličeš/pošlješ e-mail nekam kjer takšno vadbo opravljajo, če potrebujejo koga.
Live. Love. Surf.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 20. Nov. 2011 20:49

Tearjerker napisal/-a:No, še boljše. To sem sicer pred časom še slišala da se naj bi dalo, na spletni strani je tud pisalo sam nisem bla še ziher, če je to že v uporabi. Tnx! ;) Pol bom pa kr na 19ko v Murglah šibnala pa upala, da še vsaj tolk poznam Lj, da bom vedla kje it dol :D

Dol greš na postaji Gospodarsko razstavišče (naslednja od Bavarskega dvora) ali pa Astra (še ena naprej). Ne vem sicer, kje čist točno je Dunajska 22, ampak pomoje je GR bližje kot Astra, ni pa nobena od teh dveh postaj prou zlo daleč ;)
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Nov. 2011 22:24

^^Fenkz. Sej mal peš honde mi ne bo škodlo tud če se zgubim, bolj itak tolk prej tam da lahka lutam še mal. Je pa to po zemljevidu gledano bliz razstavišča ja.

Pa mal me je sran, 5 let sem živela v Lj pa nimam blage veze kak kam pride in nč.... :oops:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 21. Nov. 2011 1:12

Živjo!

Jaz bi pa prosila če morda kdo ve kje se da dobit steklo za slike (clip okvirji) kvadratne oblike? povsod namreč srečujem samo a4 in podobno, potrebovala pa bi kvadratni okvir..

Hvala!
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 21. Nov. 2011 8:03

^^rabiš samo steklo? če ja, potem je najbolje, da greš do steklarja mu poveš mere (še bolje, če prineseš okvir) in ti bo odrezal tako steklo kot rabiš.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 22. Nov. 2011 19:48

NOVO:

Na FB se mi na desni strani pod oglasi in Osebami, ki jih morda poznam, izpisuje eno novo okno Pisalnik. KAKO TO IZKLOPIT? Popizditis dobivam. Prosim pomoč na ZS. Hvala.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 22. Nov. 2011 20:16

Meni pa nad chat seznamom, kdo je dosegljiv (tudi če sem za vse odsotna), prikazuje kaj je kdo komentiral ipd. (mogoče misliva isto?). Kako izklopit ta hudič, če se sploh da? :? J.... posodobitve, zdaj pa že resno razmišljam, da bi šla dol iz FB. :flop: Prvotni FB je bil zakon, zdaj pa vedno bolj komplicirajo kjer ni treba!
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov