Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Nov. 2011 16:02

Se opravičujem za napačne info.. Očitno sem do sedaj živela v napačnem prepričanju.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Nov. 2011 18:13

purple_rain napisal/-a:^^a se hecaš? :P Al ti res kej nagaja in kej "po svoje" ureja, ko klikaš tole?
Slika

btw, folk..

MS Office podpora v SLO
shrante si tole stran :P

ne me zajebavat stara. :D tolko leva pa nisem. če mi je pa ene odstavke lepo poravnlao, enih pa kar ne (da sem mogla pol veze uporabit :D )

sicer pa arrow, menda bo res to to. faking copy/paste. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Nov. 2011 18:25

^^sori, sam sem mogla vprašat; pač za zihr... :D

Moj naslednji predlog bi bil isti kot od arrow, oz. jz če kej kopiram, dam vse skupaj najprej v navadno beležko, potem pa v word - ker "naredi" isto pisavo (slogi se potem urejajo), lih v izogib tej zmešnjavi.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 10. Nov. 2011 20:55

^^ Še lažje je, če kopiraš v Word s funkcijo "Prilepi brez urejanja" (?, mam angleški word in je Paste Special/Unformatted text). Klikneš pa tisto puščico pod ikonco Paste :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2011 9:38

zna kdo konvertirat excell file v ??? file, tako da bi ga lahko pripel na internet in da bi bila graf in tabela v isti velikosti kot na excelu?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 11. Nov. 2011 10:12

:?: Nekaj me zanima, ker se mi nekdo pametnega dela. Če ti nadenejo lisice na kolesa avtomobilov, a ti potem tudi pajek pride po avto ali ne?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2011 10:15

seveda ne. lisice so zato, da ne moreš odpeljati stran in šele ko kazen plačaš, ti jih snamejo in se lahko odpelješ....

pajek ponavadi pobere avtomobile, ki so parkirani tako, da ovirajo promet. no ali pa tudi tiste, ki so nepravilno parkirani, ne ovirajo prometa, lisic pa nimajo tam.... :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Nov. 2011 11:15

Jochie napisal/-a:zna kdo konvertirat excell file v ??? file, tako da bi ga lahko pripel na internet in da bi bila graf in tabela v isti velikosti kot na excelu?
:D kaj bi ti s tistim fajlom počel? V mejlu poslal? Dal na kašno spletno stran? ...?
Katero verzijo MS Office imaš? Poglej, če imaš možnost shrant kot .pdf (levo zgori je ikona oken, potem pa save as/shrani kot in izberi "pdf").
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 11. Nov. 2011 11:29

Kar se tiče lisic in pajka... (bere se, kot da govorimo o živalcah :D) Mojemu fantu so pred meseci par blokov vstran od mojega bloka dali na avto opozorilo, da mora plačat kazen in ni blo na avtu nobenih lisic, do njega pa sva prišla ravno malo zatem, ko sta radarja dala listek na avto in ker sta čakala v avtu malo za fantovim avtom, je šel do njiju in sta mu rekla, da naj hitro odpelje, ker bo pajek vsak čas tu. :D No, potem je moral v določenem roku plačat 60 eur (nekje tu), če ne, bi moral 120 eur. Tako da, njegov avto ni dobil lisic gor...
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 11. Nov. 2011 11:53

NUJNO!

a se da v pdf dokument rotirat (ker je obrnjen na glavo) in ga tud tko shrant.
(pogled sm najdla, se da rotirat sam ne pa tud shrant)

hvala!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 11. Nov. 2011 12:06

Sem jaz isto trdila, da če so lisice, ni pajka. A me nekdo hoče in hoče drugače prepričat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2011 12:14

purple_rain napisal/-a:
Jochie napisal/-a:zna kdo konvertirat excell file v ??? file, tako da bi ga lahko pripel na internet in da bi bila graf in tabela v isti velikosti kot na excelu?
:D kaj bi ti s tistim fajlom počel? V mejlu poslal? Dal na kašno spletno stran? ...?
Katero verzijo MS Office imaš? Poglej, če imaš možnost shrant kot .pdf (levo zgori je ikona oken, potem pa save as/shrani kot in izberi "pdf").

mi je štručka zrihtala, kopirala v slikarja in kot jpg dala na net, tako da odlično zgleda in je rešeno, hvala... :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2011 12:15

sanjaanja napisal/-a:Sem jaz isto trdila, da če so lisice, ni pajka. A me nekdo hoče in hoče drugače prepričat.

ampak vama je dolgčas, da se o tem prepirata oz. prepričujeta...:rofl:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Nov. 2011 12:17

a pozna kdo kak tiskarski studio, ki bi v zameno za reklamo na koledarju pro bono natisnil topless koledar?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov