Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^preveriš takole: Start -> postavi se na "moj računalnik/my computer" -> desni klik -> izberi "lastnosti/properties" (zavihek "general")
(velja za Win XP; ne vem kako gre to v ostalih)
(velja za Win XP; ne vem kako gre to v ostalih)
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 14. Dec. 2010 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kje bi si lahko pogledala zadnji del BB (od nedelje)? Na njihovi strani so vse video vsebine plačljive.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^odvisno kater program imaš.
V MS Office 2007 je takole (moj je v ang.): zavihek "review", izberi "word count". (bližnjica: alt, r, w)
Dejmo še openoffice (v 3.2.1)
(alt, t, w)
*edit: lol, kaj se nas je usulo.
V MS Office 2007 je takole (moj je v ang.): zavihek "review", izberi "word count". (bližnjica: alt, r, w)
Dejmo še openoffice (v 3.2.1)
(alt, t, w)
*edit: lol, kaj se nas je usulo.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 16. Dec. 2010 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Hvala Me pa zanima še nekaj drugega... na zadovoljna.si bi rada objavila zgodbo, da lahko potuješ v dominikansko republiko, seveda če si izžreban kje se jo sploh objavi? [url=http://zadovoljna.si/clanek/eroticne_zgodbe/lize-me-kot-sladoled.html]tam kjer piše pod vsako zgodbo, da jo lahko naložiš mi odpre prazno stran drugače pa sem registrirana in vse...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
... EDIT: že našla
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Dec. 2010 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Savannah napisal/-a:Hvala Me pa zanima še nekaj drugega... na zadovoljna.si bi rada objavila zgodbo, da lahko potuješ v dominikansko republiko, seveda če si izžreban kje se jo sploh objavi? [url=http://zadovoljna.si/clanek/eroticne_zgodbe/lize-me-kot-sladoled.html]tam kjer piše pod vsako zgodbo, da jo lahko naložiš mi odpre prazno stran drugače pa sem registrirana in vse...
Tale nagradne igre je bilo že konec oktobra.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov