Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sandra3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2010
Minimalc je sicer čez 500, sem pa isto jaz slišala, da varuška (pomočnica vzgojiteljice) dobi okrog 700, vzgojiteljica pa 1200. Imam možnost it za varuško, a bi zaslužila slabše kot sedaj. Za vzgojiteljico pa nimam ustrezne izobrazbe, zato se mi najbrž ne splača menjat službe.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
arrow napisal/-a:*mala* napisal/-a:NOVO:
Kje bi lahko v tem času dobila sadiko bazilike? Pač v lončku. Nočem semen
V Lidlu sem jo vidla ta teden. A vsi zdele iščete baziliko, tole je moj drugi enak odgovor danes
Videl DANES. Lidl v btc območju
Kupiš, odstrižeš, poješ, zraste na novo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hm, če si iz LJ oz. če ti ni predaleč, bi blo za pogledat v drogeriji Ilirija.
Sicer pa eBay, valda; če se ti ne mudi.
Sicer pa eBay, valda; če se ti ne mudi.
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
*mala* napisal/-a:NOVO:
Kje bi lahko v tem času dobila sadiko bazilike? Pač v lončku. Nočem semen
Baziliko sem kupila v Mercatorju in mi je zelo hitro šla, prijateljici, ki jo je kupila letos tud... V Lj na tržnici sem jo naslednjič kupila, 2 leti nazaj, in je še zelo živa in lepo diši in sploh super je Potem pa smo zaradi velike porabe kupili še eno na tržnici in je tudi super. Dobiš jih pa v veliko premalih lončkih, ko sem ju presadila v velike lonce sta kar naenkrat zelo zelo pognali. In čeprav naj bi bile te v lončkih enoletnice, mi par let že uspevajo ko nore!! (pač te iz tržnice, tako da ne priporočam kupovati v Mercatorju ipd)
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Sem dal Lidlovo v lonc... nič gnojil alpa kaj...
še zalival nisem velik k sm pozabu nanjo... pa je zrasla v nebo - ker sm dejansk pozabu nanjo
Nejbrž tut mal odvisn kdaj, kje jo kupš pa kako ravnajo z zelenjavo/sadjem v tisti trgovini/tržnici
še zalival nisem velik k sm pozabu nanjo... pa je zrasla v nebo - ker sm dejansk pozabu nanjo
Nejbrž tut mal odvisn kdaj, kje jo kupš pa kako ravnajo z zelenjavo/sadjem v tisti trgovini/tržnici
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
NOVO
Pozna kdo kakšen fajn taksi, ki pelje iz Ljubljane do Vrhnike? Pa mogoče kdo ve kok približno bi prišlo to? Nad 20eur ne more bit, ha?
Pozna kdo kakšen fajn taksi, ki pelje iz Ljubljane do Vrhnike? Pa mogoče kdo ve kok približno bi prišlo to? Nad 20eur ne more bit, ha?
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^maš staro verzijo? Ker v novi je zraven B, I, U znakcev tudi prečrtan abc.
Sicer pa, "označi" besedo, desni klik, izberi Font, potem se pa odpre več možnosti, tam bi moralo bit tud tole ("strikethrough" ali "strikeout").
Sej to iščeš, ne?
Sicer pa, "označi" besedo, desni klik, izberi Font, potem se pa odpre več možnosti, tam bi moralo bit tud tole ("strikethrough" ali "strikeout").
Sej to iščeš, ne?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
NOVO
Kako v wordu naštimam, da bi bilo prvih par strani v dokumentu enostransko tiskanih, vsi ostali pa dvostransko in da bodo strani pravilno označene - tako kot knjiga. Vem, da je neka fora z zrcalnimi robovi pa ne znam naštimat.
Imam pa 2003 verzijo.
Kako v wordu naštimam, da bi bilo prvih par strani v dokumentu enostransko tiskanih, vsi ostali pa dvostransko in da bodo strani pravilno označene - tako kot knjiga. Vem, da je neka fora z zrcalnimi robovi pa ne znam naštimat.
Imam pa 2003 verzijo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
lol, kompliciram.
Naredi page break kjer rabiš prazne strani (1stransko) in printaj 2stransko - ampak to samo "reši" problem tiskanja. Kašno označevanje maš v mislih, pa ne vem (na zunanjem robu lista?)
Naredi page break kjer rabiš prazne strani (1stransko) in printaj 2stransko - ampak to samo "reši" problem tiskanja. Kašno označevanje maš v mislih, pa ne vem (na zunanjem robu lista?)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Joj haley, jaz sem se dobesedano j*** s tem. Naštimala sem zrcalno robove ampak mi je vseeno narobe ven sprintalo in sem ene pet krat sprobavlala in še vse slabše naredila. Bzw sem barvo in papir porabla tak da sem na koncu lepo v kopirnici rekla, da mi naj za vezanje sprintajo obojestransko (ker so na faksu tak zahtevali) in tisto kar sem se jaz nwm kolk časa doma mantrala mi je ženska v treh minutah zrihtala in sprintala ker oni tam že vedo kak morejo naredit, da je prav. Tak da, če ne boš znala sama naredit nesi v kopirnico na usb kar rabiš in jim povej, ti bodo oni tam naredili kak mora bit.
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov