Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
pussyka napisal/-a:A ima kdo izkušnje z vpisom v samoizobraževanje v Kopru (samo za status)? Je vpis možen celo leto? Naj bi bil ampak na spletni strani piše, da je bil samo do 3. 10. Hvala za informacije.
Denar sveta vladar moja sošolka (sem na višji šoli, a ne zaradi statusa) se je vpisala enkrat decembra lansko leto, tako da pomoje omejitve vpisa ni praktično nikjer. Zmeniš se osebno, si prijazna in to je to, pa še če plačaš, mislim da ne bi smelo bit problema.
Žal Koper ne bo šel več skozi. Res se je vpis za letos zaključil, ker so (baje) dobili prepoved. Ne vem, kakšno in zakaj, a tako je.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
^Hm, le zakaj?
Mogoce, ker je folk zlorabljal vpise samo zaradi statusa? Ne morem verjet, da so to sploh dovoljevali tako dolgo. Kaj takega lahko samo v Sloveniji obstaja.
Mogoce, ker je folk zlorabljal vpise samo zaradi statusa? Ne morem verjet, da so to sploh dovoljevali tako dolgo. Kaj takega lahko samo v Sloveniji obstaja.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
o hvalabogu, lani mi je očitno ratalo še to ujet.
pa tudi 2 leti sem bla kot absolventka v domu, kar zdaj ne morejo bit več po bolonjcu hahhah
drgač je pa ta koprska šola moja bivša srednja šola.
pa tudi 2 leti sem bla kot absolventka v domu, kar zdaj ne morejo bit več po bolonjcu hahhah
drgač je pa ta koprska šola moja bivša srednja šola.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Little princess: Če npr. odpreš svoj seznam prijateljev imaš na desni strani vsakega izmed njih en gumb kjer piše Friends. Če miško pomakneš na ta gumb se ti odpre seznam ukazov in na vrhu je možnost izbire med Close friends in Acquaintances. Nižje je tudi možnost Restricted. Na ta način vsakega izmed prijateljev daš v določeno skupino, potem pa nastaviš še chat.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
_patchouli_ napisal/-a:pussyka napisal/-a:A ima kdo izkušnje z vpisom v samoizobraževanje v Kopru (samo za status)? Je vpis možen celo leto? Naj bi bil ampak na spletni strani piše, da je bil samo do 3. 10. Hvala za informacije.Denar sveta vladar moja sošolka (sem na višji šoli, a ne zaradi statusa) se je vpisala enkrat decembra lansko leto, tako da pomoje omejitve vpisa ni praktično nikjer. Zmeniš se osebno, si prijazna in to je to, pa še če plačaš, mislim da ne bi smelo bit problema.
Žal Koper ne bo šel več skozi. Res se je vpis za letos zaključil, ker so (baje) dobili prepoved. Ne vem, kakšno in zakaj, a tako je.
Letos so precej zaostril pogoje za vpis, naslednje leto bo še bolj strogo, ker hočejo zmanjšat število "študentov" in študentskega dela.
Jih poznam kr ene par, k bojo letos pavziral, ker se niso mogl nikamor vpisat, niti na ta izobraževanja za odrasle, samoizobraževanja ipd. Mislm, da je biu zadn rok za vpis 10.10., pa še to ne povsod, nekje so še prej zaklučl z vpisom.
Live. Love. Surf.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
NOVO!
Če je katera že bila krstna botra, se mi naj oglasi na PVT, imam nekaj praktičnih vprašanj.
LP
Če je katera že bila krstna botra, se mi naj oglasi na PVT, imam nekaj praktičnih vprašanj.
LP
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
flesherka_ - Kofetarica
Ne=)
-
flesherka_ - Kofetarica
dot napisal/-a:Feminim napisal/-a:Kje v Mb imajo lepe poceni zložljive dežnike?
H&M, Zara, Pull&Bear (domnevam, da imate to tudi v MB, sem iz LJ )
V Kiku pri Giga SPortu. Pri blagajni jih ima. Res lepi motivi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kakšna je že meja za dohodek preko študentskega servisa, do katere ni treba plačati dohodnine?
Kakšna je že meja za dohodek preko študentskega servisa, do katere ni treba plačati dohodnine?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov