Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*mala* napisal/-a:Ja, tak gre to. Aja, sm mislna, da imajo že odprte školjke za okras, ne pa še zaprte z to stvarco notr
Sej pomoje jih, pa se je samo pohecal, kot da bi ta oklepek zdrobila in potresla po solati No, ali pa ne, jaz sem tako razumela
Drugače pa mislim, da se v slovenščini imenujejo pokrovače in so tudi dost pogoste oz. znane Nimam pa pojma drugače o školjkah, tako da ne znam povedat, kje jih prodajajo, verjetno na tržnici.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaaaaa, pokrovače Hvala! Se nikakor nisem mogla spomnit.
Mah, najboljš da jih grem kar k Ramseyu sprobat, ker me res mikajo.
Mah, najboljš da jih grem kar k Ramseyu sprobat, ker me res mikajo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Iščem temo Naše ustvarjanje, ali nekaj podobnega. Torej temo, kjer forumašice lepijo svoje izdelke, uhane, verižice, risbe, itd.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Tenks bejb. Ena zate: http://www.youtube.com/watch?v=wrSQPyjBd28
Od Misija Polomija dalje mi ne gre iz glave. Mogoče omami tudi tebe=)
Od Misija Polomija dalje mi ne gre iz glave. Mogoče omami tudi tebe=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
desigual napisal/-a:Mogoče kdo ve, kaj je stock fotografija? Je mogoče to, da kupljena na kakšni strani?
slika, kupljena na tej strani: http://www.istockphoto.com/
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
NUJNO rabim pomoč!
Naredila sem kazalo, a ne izgleda tako, kot sem si zamislila. Rada bi, da bi izgledalo nekako takole:
UVOD............................................ 2
1. OSNOVNI POJMI.......................... 3
1.1 Definicija česarkoližepač......... 4
2. Predmet in cilj preučevanja........... 5
itd. itn.
Kako to uredim na takšen način? Ne znam pravilno oštevilčit, samo osnovno poglavje, ne pa tudi podnaslov (1.2, 2.2 itd.), če me razumete.
Naredila sem kazalo, a ne izgleda tako, kot sem si zamislila. Rada bi, da bi izgledalo nekako takole:
UVOD............................................ 2
1. OSNOVNI POJMI.......................... 3
1.1 Definicija česarkoližepač......... 4
2. Predmet in cilj preučevanja........... 5
itd. itn.
Kako to uredim na takšen način? Ne znam pravilno oštevilčit, samo osnovno poglavje, ne pa tudi podnaslov (1.2, 2.2 itd.), če me razumete.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
NOVO:
pomotoma sem premaknila datoteko z istim imenom v drugo mapo in ker sem prehitro kliknila, je ta druga datoteka zamenjala prvo. Je moznost obnoviti prvo datoteko nazaj?
pomotoma sem premaknila datoteko z istim imenom v drugo mapo in ker sem prehitro kliknila, je ta druga datoteka zamenjala prvo. Je moznost obnoviti prvo datoteko nazaj?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- Little princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2011
^^ Denar sveta vladar moja sošolka (sem na višji šoli, a ne zaradi statusa) se je vpisala enkrat decembra lansko leto, tako da pomoje omejitve vpisa ni praktično nikjer. Zmeniš se osebno, si prijazna in to je to, pa še če plačaš, mislim da ne bi smelo bit problema.
***Mene pa zanima kako naj si na FB nastavim vidnost na chatu? Ne bi namreč rada, da me vsi vidijo on-line, sploh ker bi rada čvekala samo z določenimi Prej ko je bil še star chat, sem si naredila eno skupino za katero nisem hotela, da me vidijo on-line, no zdaj tega več ne znam naredit HELP.
***Mene pa zanima kako naj si na FB nastavim vidnost na chatu? Ne bi namreč rada, da me vsi vidijo on-line, sploh ker bi rada čvekala samo z določenimi Prej ko je bil še star chat, sem si naredila eno skupino za katero nisem hotela, da me vidijo on-line, no zdaj tega več ne znam naredit HELP.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pod seznamom prijateljev na desni strani (chat) imaš en tak znak (kot zvezdica, desno od Search)) in če klikneš nanj je kot tretja možnost Limit availability in potem tam izbereš skupino ljudi za katere želiš biti vidna.
- Little princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2011
Saj to me zanima, kje te skupine naštimam?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov