Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Maychy napisal/-a:Izgleda, da ne.
http://www.btc-city.com/clanek/6963/fnz-popusti-v-btc-city-ljubljana-%28po-lokaciji%29
hvala
sicer sem že prej gledala to stran, a se mi je zdelo čudno, da City park ne bi imel nič popustov.
Don't worry, be happy!!
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
joj, hvala a pa je možno, da takrt začnejo šele karte prodajat, odprejo celotno stavbo pa že prej? Namreč iščem nek ''topel'' plac kjer bi lahko na prvi vlak počakala
turn up the music, turn down reality
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
somebody
Bralne lučke lahko kupiš prek te spletne strani.
Jaz sem jo enkrat dobila za rojstni dan, najbolj neuporabna lučka ever. S tem da nevem kaj je biv namen, da dobim to lučko v dar, ker vsi vejo, da ne berem rada Tako da se je z njo igral moj nečak in jo nato tudi polomil, ker je ful občutljiva in se žičke ful hitr pretrgajo.
Treselle
Možno ja, da takrat začnejo šele karte prodajat. Pomojm, da je postaja kar skoz odprta, pač karte pa začnejo prodajat ob določeni uri.
Bralne lučke lahko kupiš prek te spletne strani.
Jaz sem jo enkrat dobila za rojstni dan, najbolj neuporabna lučka ever. S tem da nevem kaj je biv namen, da dobim to lučko v dar, ker vsi vejo, da ne berem rada Tako da se je z njo igral moj nečak in jo nato tudi polomil, ker je ful občutljiva in se žičke ful hitr pretrgajo.
Treselle
Možno ja, da takrat začnejo šele karte prodajat. Pomojm, da je postaja kar skoz odprta, pač karte pa začnejo prodajat ob določeni uri.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jp, postaja se odpre ob 5am (ampak se mi zdi, da žal ni skoz odprta, nisem zihr ); tisti podatki so za delovni čas klicnega centra.
-
butterfly.** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2011
somebody napisal/-a:
kje bi lahko kupila bralno lučko? nekaj sem že našla na spletu, bolj me zanimajo trgovine, da si grem to pogledat
zdi da se mi, da sem jih vidla v mladinski knjigi ali pa DZS-ju..nekaj od tega )
If there is no rainbow on the sky...I will make one by myself! <3
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Summer055 napisal/-a:Maychy napisal/-a:Izgleda, da ne.
http://www.btc-city.com/clanek/6963/fnz-popusti-v-btc-city-ljubljana-%28po-lokaciji%29
hvala
sicer sem že prej gledala to stran, a se mi je zdelo čudno, da City park ne bi imel nič popustov.
Noup, Citypark nima nikol popustov kadar je FNZ.
Live. Love. Surf.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
butterfly.** napisal/-a:somebody napisal/-a:
kje bi lahko kupila bralno lučko? nekaj sem že našla na spletu, bolj me zanimajo trgovine, da si grem to pogledat
zdi da se mi, da sem jih vidla v mladinski knjigi ali pa DZS-ju..nekaj od tega )
mladinska knjiga
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
legally blonde napisal/-a:Summer055 napisal/-a:Maychy napisal/-a:Izgleda, da ne.
hvala
Noup, Citypark nima nikol popustov kadar je FNZ.
Še nekaj me zanima: Kaj je "dovoljeno" da pod popuste napišejo- 50% popst na top shop izdelke. potem pa prideš tja in je tam eno stojalo, gor obešenih 20 cunj iz treh sezon nazaj in tam tabla -50%. ostalo pa vse po običajni ceni.
Kaj ni to zavajanje potrošnikov?
Don't worry, be happy!!
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Bom kar tule vprašala, ker je taka splošna tema.. Kje v Mariboru imajo kvalitetne brisače (srednje velikosti in majhne - brisača za obraz), da ni tisti nekvaliteten pliš, ko gre vse dol in si po tuširanju takšen, da se lahko greš še kar enkrat tuširat? Najboljše brisače so mi doma pri mami tiste, ki so že kar nekaj let stare in "sprane", ker so bolj trde, da so primerne za brisanje. Sicer mam rada brisače iz kvalitetnega flisa, a ko kupuješ, ne veš kakšne bodo po prvem pranju, ko se moraš zbrisat in tisti puh ostane povsod? Če ve kdo kaj mislim... Kakšen nasvet na kaj moram bit pozorna pri nakupu brisač? Ni problem cena, samo da je material kvaliteten.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
v merkatorju med vsemi tistimi cunjami, ki jih nikol ne bi kupil... majo odlicne "poceni" brisace
mi2 mava vecinoma iz tam - kvalitetne, razlicne velikosti...
mi2 mava vecinoma iz tam - kvalitetne, razlicne velikosti...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Feminim, jaz še vedno prisegam na Svilanit...aja, pomembno je tudi, da ne dodajaš mehčalca, ko pereš brisače, nikoli!!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov