Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jst pa poznam eno punco, ki je redno zaposlena, pa redno dela faks. Ko je nekaj let nazaj dela prvi faks, se je takrat vpisala izredno, sedaj pa redno in še ni koristila rednega vpisa.. Pač, nima nič šolnine za plačat... Tko da se pozanimaj v referatu kakšne so možnosti.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@Leonessa: Hm, tole govorim sicer na pamet, ampak ena moja kolegica je bila v času rednega študija brez problema redno zaposlena, ampak ni pa mogla koristit nobenih študentskih ugodnosti (ne jest na bone, ne dobivat štipendije, ne delat na napotnice, ni mogla uvevljavljat zdr. zavarovanja preko faksa), ampak drugih problemov pa ni bilo. Da bi dobivala domov kaj za plačat al pa kej (npr. za bone). Pobrskaj malo po forumu študentske svetovalnice, ziher kaj bolj podrobno piše tam, če ne, pa vprašaj, tam ti bodo znal točno odgovorit. Ker tudi kolikor se spomnem na mojih potrdilih o vpisu je vedno pisalo da nisem redno zaposlena/iskalka redne zaposlitve, po moje ti to tam spremenijo in potem ne moreš uveljavljat bonitet.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^ Za pravi denar se vse najde.
Podpis: Študentka sociologije=)
Podpis: Študentka sociologije=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^svašta
Reč da se hecaš za besedilo (ozadje ajde naj ti bo, še razumem, da kdo ne zna).
desni klik na ozadje - format background - color (izberi) - voilà
ali:
zavihek "design", pa imaš prednastavljene predloge, s katerimi se tud lahko igraš (spreminjaš odtenke & stuff)
Erm.lesnik napisal/-a:Oj!
Kako v power pointu obarvam besedilo,ozadje?Hvala
Reč da se hecaš za besedilo (ozadje ajde naj ti bo, še razumem, da kdo ne zna).
desni klik na ozadje - format background - color (izberi) - voilà
ali:
zavihek "design", pa imaš prednastavljene predloge, s katerimi se tud lahko igraš (spreminjaš odtenke & stuff)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Izgleda, da ne.
http://www.btc-city.com/clanek/6963/fnz-popusti-v-btc-city-ljubljana-%28po-lokaciji%29
http://www.btc-city.com/clanek/6963/fnz-popusti-v-btc-city-ljubljana-%28po-lokaciji%29
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov