Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
je to sploh mozno d bi ble spodi tko velik smeti, d tolk tipk ne del
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
suz3nj napisal/-a:breza28 napisal/-a:Kako je sedaj z registrskimi tablicami pri avtomobilih, če kupiš nov ali rabljen avto jo imaš iz svoje regije, če je pa na lizing pa imaš lahko tudi drugo regijo ali kako?
tablca ostane na avtu četudi je nov lastnik... če želiš nove tablice moreš najprej avto odjavit nato pa prijavit in izbereš tablice katere pač imajo.... primir logo v grosupljem imaš izbiro med ljubljanskimi in grosupelskimi...
Po novem zakonu si lahko na katerihkoli tehničnih izbereš katerekoli tablice. Lahko sem js npr iz kopra, avto kupujem v prlekiji in si zaželim tablice lj center. In uslužbenka mi jih mora načelom dat (če jih le ima na zalogi).
Prej si imel pravico do tablic lastnega kraja - npr ribnica ima pravico do lj z uno ribo, če pa si avto kupoval npr v postojni si imel pravico še do postojnskih tablic
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
suz3nj napisal/-a:breza28 napisal/-a:Kako je sedaj z registrskimi tablicami pri avtomobilih, če kupiš nov ali rabljen avto jo imaš iz svoje regije, če je pa na lizing pa imaš lahko tudi drugo regijo ali kako?
tablca ostane na avtu četudi je nov lastnik... če želiš nove tablice moreš najprej avto odjavit nato pa prijavit in izbereš tablice katere pač imajo.... primir logo v grosupljem imaš izbiro med ljubljanskimi in grosupelskimi...
Logo v grosupljem ma tud tablice iz drugih regij (recimo KP z grbom Pirana), samo rečt je treba
pa mislm da tud drugje lahko dobiš tablce iz drugih regij, če želiš - samo treba je teti za šalterjem to rečt ...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
suz3nj - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2011
rokerca napisal/-a:Na kakšen način ti v kemični čistilnici očistijo plašč?
ja z milom ki vsebuje kemikalije...
To sm js.... najdeš me tukaj in na FBju pa tud kle... ne pričakvat preveč ker že js pričakujem preveč....
http://lepotko.blogspot.com/
http://lepotko.blogspot.com/
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Zanima me, če lahko grem kar v poslovalnico ŠS Maribor in mi na licu mesta da dve napotnici (za različni deli), ali moram prej poklicat in dat podatke o podjetjih in šele potem prit dvignit? Do zdaj sem vedno po pošti to urejala, zdaj pa živim na svojem in ni časa, da mi pošljejo domov, tukaj pa nimam niti začasnega bivališča prijavljenega.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Jaz sem že dobila napotnico (sicer na enem drugem šs), ko sem prišla osebno tja. Oni samo vnesejo podatke notri pa ti jo potem sprintajo. Ni veliko dela s tem.
Sicer pa tudi na strani od šs Maribor piše, da lahko napotnico naročiš osebno v njihovih poslovalnicah.
Sicer pa tudi na strani od šs Maribor piše, da lahko napotnico naročiš osebno v njihovih poslovalnicah.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
je kje tema o dekliščini? o teh igricah in to. nujno rabim...
tenks
tenks
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Feminim napisal/-a:Zanima me, če lahko grem kar v poslovalnico ŠS Maribor in mi na licu mesta da dve napotnici (za različni deli), ali moram prej poklicat in dat podatke o podjetjih in šele potem prit dvignit? Do zdaj sem vedno po pošti to urejala, zdaj pa živim na svojem in ni časa, da mi pošljejo domov, tukaj pa nimam niti začasnega bivališča prijavljenega.
Če majo firmo že v bazi, potem ti samo sprinta. Če pa podjetje z njimi še ne sodeluje, pa rabiš podatke, da vnesejo podjetje v bazo. Ponavadi je to polni naziv firme, naslov sedeža, mesto in davčna številka. Pa ko to vnese, ti sprinta. Lahko pa vnaprej pokličeš pa vprašaš, če že imajo to podjetje zavedeno.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Nujno potrebujemo več oseb za fokusno skupino ... Pogoj je, da so starejše od 15 let, in vsaj 1× mesečno gledajo ali poslušajo RTV Slovenija. Rabim pa iz LJ, MB, KP, okolice MB in okolice MB ... Če je kdo zainteresiran, naj mi javi na privat
Hvala!
Hvala!
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov