Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ne rabim lih nujno, sam me pa zanima Kaj je s temi karticami od Smrkcev, ki jih v Mercatorju dobiš pri nakupu nad 10€? So gor neke različne oznake pa me zanima, a se to pol loh kej greš s temi karticami al je to sam za zbirat (dvomim)?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, ena igrca je. Da so potem kot nekakšne karte.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
top trumps se je reklo kartam, iii, kolk je blo to dolg nazaj , navedene so razne lastnosti/kategorije, tisti z boljšo (običajno višjo) številko pač zmaga.
Mi smo imeli, med drugim, eno z živalmi in, hjoj, tole sem si ful zapomnila, ker mi je blo kar grozljivo; najbolj "smrtonosna" žival je...človek (ker ima orožje).
Mi smo imeli, med drugim, eno z živalmi in, hjoj, tole sem si ful zapomnila, ker mi je blo kar grozljivo; najbolj "smrtonosna" žival je...človek (ker ima orožje).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
Če dobim plačilo za delo na roko in gre za znesek višji od 400 eur, lahko na položim to na račun? Mam namreč 200 eur odobrenega limita na študentskem računu in ker sem malo v minusu, bi ga rada pokrila in mela preostali znesek na računu kot pa v denarnici, ker potem takoj zapravim. Nisem še nikoli nalagala na račun, tako da ne vem kako to poteka.
Če dobim plačilo za delo na roko in gre za znesek višji od 400 eur, lahko na položim to na račun? Mam namreč 200 eur odobrenega limita na študentskem računu in ker sem malo v minusu, bi ga rada pokrila in mela preostali znesek na računu kot pa v denarnici, ker potem takoj zapravim. Nisem še nikoli nalagala na račun, tako da ne vem kako to poteka.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, seveda lahko položiš Jih ne zanima lih od kje ti denar
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*Gaja*: vzameš denar, greš na banko, se postaviš na okence, pa rečeš, da bi rada dala ta denar na svoj TRR. mogla boš dat še svojo bančno kartico, pa je to to
-
*mala* - Cosmopsiho
NOVO:
A pozna kdo kakšno kul stran o opremljanju stanovanja? Razne ideje, slike, nasveti, itd...
Stran, blog, karkoli!
Google ni rešitev
A pozna kdo kakšno kul stran o opremljanju stanovanja? Razne ideje, slike, nasveti, itd...
Stran, blog, karkoli!
Google ni rešitev
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
http://freshome.com/
http://www.archdaily.com/
in nič drugega se zdej iz glave ne spomnem.ampak maš na prvem ful enih linkov do ostalih blogov/ strani.
http://www.archdaily.com/
in nič drugega se zdej iz glave ne spomnem.ampak maš na prvem ful enih linkov do ostalih blogov/ strani.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov