Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nočem zamudit Neil-ov glas Bom počakala, da pride na net
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
positive vibration napisal/-a:Z nekim silikonom al pa pur peno, hehe Čez okna pa mrežico, se dobijo že take čist neopazne.
hm...silikon bi mogoče bil okej. Ma skoz tiste mreže pa tud vsa golazen pride Hvala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
^^ jaz si preprosto pošpricam stene z nekim strupom (za žuželke in ostale golazni, da ne bo pomote. haha. ) in jih ni več. imam arahnofobijo, tako da rabim nekaj zanesljivega. usaj jaz imam s tem dobre izkušnje. če je pa tako hudo, kakor praviš, pa tudi ne bi vedela s čim to zatreti..razen s tem, ko ste že omenle.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*mala* napisal/-a:Nočem zamudit Neil-ov glas Bom počakala, da pride na net
Mene pune moti, ko ni niti enega filma, niti enkrat na dan v originalni verziji. Nismo vsi 6 strani. Poleg tega pa se polovica humora izgubi s prevodom. SLovenski glasovi so pa itak katastrofalni. Ni ga slovenskega glasu, ki bi nadomestil Neila.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Sem brala včeraj, da naj bi bil tisti biokil dobra zadeva tko da jutri kupim pa poskusim. Upam da bo kakšen rezulatat pa da bo pomagalo tko kot pri teb.
Ker sem imela enkrat nek sprej proti žuželkam doma pa sem poskusila kako deluje tko, da sem ga direkt špricnila na, mislim da, štriglo. Ma kaj ko je bla nekaj časa omotična potem pa je pičila dalje..
Upam da je ta sprej bol močen.
Ker sem imela enkrat nek sprej proti žuželkam doma pa sem poskusila kako deluje tko, da sem ga direkt špricnila na, mislim da, štriglo. Ma kaj ko je bla nekaj časa omotična potem pa je pičila dalje..
Upam da je ta sprej bol močen.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
^^ js mam ta biokil. in zdej že zihr ene 3 mesce, najmanj 3 mesce, nism vidla u sobi niti enega pajka. oz. nobene žuželke k bi lezla po steni. probaj, mogoče bo dobr.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Glede Smrkcev... A pa sploh ne bo nesinhronizirane verzije v kinih? Ker včasih je bilo tudi tako, da so bili najprej sinhronizirani, potem pa čez kake 14 dni, 3 tedne pa še podnapisi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
btw... Sem se ravno spomnila... Če bo katera kje videla kak lep planer, ki bo vsaj večji od A5 formata in imel prostora celo stran za en datum se močno priporočam, da mi to sporoči ali tu ali pa na ZS. Če so kje datumi že napisani bo pa sploh oh in sploh. Rabim novega, pa je vse kar najdem ali premajhno ali pa dolgočasno enobrarvno. Sem že razmišljala, da bi kakega sama polimala...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
klikHuDoBa napisal/-a:Katera trola pripelje najbližje ekonomski fakulteti v Ljubljani pa na kateri postaji moram pol izstopit? (Sem gledala zemljevid pa to, sam se mi je že zgodilo, da sem narobe ocenila bližino postaje )
bus 20, smer Nove stožice, postaja Kardeljeva ploščad
ali
bus 13, smer Center stožice, ista postaja
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
flesherka_ napisal/-a:Mene pune moti, ko ni niti enega filma, niti enkrat na dan v originalni verziji. Nismo vsi 6 strani. Poleg tega pa se polovica humora izgubi s prevodom. SLovenski glasovi so pa itak katastrofalni. Ni ga slovenskega glasu, ki bi nadomestil Neila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]