Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
succubus napisal/-a:Živjo!
Nameravam se vpisati kot diplomantka, pa me zanima naslednje. Ker je potrebno dodati tudi potrdilo o opravljenih izpitih, a to zahteva, da mora imeti narejene vse izpite? Manjka mi namreč samo en izpit, ampak se trudim, da bom naredila čim prej.
Pokliči na fax!
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima, če obstajajo kakšni okvirji za slike, ki se ne obesijo na steno (na žebelj), oz. se ne postavijo na omarco. Zanima me če obstajajo takšni ki jih naprimer samo "prilepiš" na steno? Če ja, kje bi jih lahko dobila? Hvala za pomoč
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^gugl slike: business hair cut, long haircut women, long hair, hairstyle long women
Slik je na pretek.. spletne strani www.poslovne-frizure-za-dolge-lase.si pa ne boš našla.
Slik je na pretek.. spletne strani www.poslovne-frizure-za-dolge-lase.si pa ne boš našla.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
popotnica333 napisal/-a:Mene pa zanima, če obstajajo kakšni okvirji za slike, ki se ne obesijo na steno (na žebelj), oz. se ne postavijo na omarco. Zanima me če obstajajo takšni ki jih naprimer samo "prilepiš" na steno? Če ja, kje bi jih lahko dobila? Hvala za pomoč
Kupis obicajen okvir, skrijes/odstranis un "haklck" za obest in ga prilimas na steno s kaksnimi lepilnimi blazinicami? Sam ne vem kok to kej drzi, najbrz odvisno od teze
Sicer pa ne bi vedla za kaksne samolepilne okvirje ...
Live. Love. Surf.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
^^ OMG.
Mogoče bi bilo bolje formulirati vprašanje v stilu: Pod katero regijo paše kraj X (oz pač našteješ kraje, za katere te to zanima).
Kateri spadajo pod katero regijo...ha, misliš, da se bo sedaj našla duša, ki bo naredila seznam vseh slovenskih krajev in njihovo razvrstitev po regijah?!
Mogoče bi bilo bolje formulirati vprašanje v stilu: Pod katero regijo paše kraj X (oz pač našteješ kraje, za katere te to zanima).
Kateri spadajo pod katero regijo...ha, misliš, da se bo sedaj našla duša, ki bo naredila seznam vseh slovenskih krajev in njihovo razvrstitev po regijah?!
-
DoeJane - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2011
faktom napisal/-a:Oj!
Kaj kdo ve kateri kraji spadajo pod katero regijo?
ja, se je nasel nekdo..
upam, da ti to kaj pomaga:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Statisti%C ... _Slovenije
what goes around, comes around
- faktom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
DoeJane napisal/-a:faktom napisal/-a:Oj!
Kaj kdo ve kateri kraji spadajo pod katero regijo?
ja, se je nasel nekdo..
upam, da ti to kaj pomaga:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Statisti%C ... _Slovenije
Ravno to sem iskal pa nisem našel sam,najlepša hvala.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
okej ne vem kje to vprašati tko da bom kar tu.
Grozno mi gredo na živce te male živali, ki mi lezejo po stanovanju ( pajki, hrošči, veše, štrigle...). Dobr tko po ostalih prostorih kjer se zadržujem čez dan me ne moti preveč. Če tam pa tam kakšnega najdem pač ubijem.
Ampak v spalnici mi je pa že prav grozno. Zadnje čase še spat ne morem dobro, ker mam skos filing da vse živali lezejo po men
Torej, mal prej sem dobila idejo, da bi "zadelala" celo sobo tko, da nobena žival ne bi mogla noter. Torej okol oken, kjer je najbrž kakšna odprtina bi nekaj nalepila, pod vrati bi nekaj položila, okol ceveh, okenskih policah, po tleh ob robovih, kjer je lesena obroba, ker pač mam filing da se tud tam zadaj nabirajo.. pa takšne luknje.
Torej vprašanje je s čim naj te "luknje" zadelam, zalepim da živali ne bodo prišle ne noter ne vn...??
Vem da sem izpadla totalno čudna, sam me bodo žuželke ubile..
Upam da se bo kateri sanjalo kaj sprašujem in bo mogoče znala pomagati
Grozno mi gredo na živce te male živali, ki mi lezejo po stanovanju ( pajki, hrošči, veše, štrigle...). Dobr tko po ostalih prostorih kjer se zadržujem čez dan me ne moti preveč. Če tam pa tam kakšnega najdem pač ubijem.
Ampak v spalnici mi je pa že prav grozno. Zadnje čase še spat ne morem dobro, ker mam skos filing da vse živali lezejo po men
Torej, mal prej sem dobila idejo, da bi "zadelala" celo sobo tko, da nobena žival ne bi mogla noter. Torej okol oken, kjer je najbrž kakšna odprtina bi nekaj nalepila, pod vrati bi nekaj položila, okol ceveh, okenskih policah, po tleh ob robovih, kjer je lesena obroba, ker pač mam filing da se tud tam zadaj nabirajo.. pa takšne luknje.
Torej vprašanje je s čim naj te "luknje" zadelam, zalepim da živali ne bodo prišle ne noter ne vn...??
Vem da sem izpadla totalno čudna, sam me bodo žuželke ubile..
Upam da se bo kateri sanjalo kaj sprašujem in bo mogoče znala pomagati
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Z nekim silikonom al pa pur peno, hehe Čez okna pa mrežico, se dobijo že take čist neopazne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A sploh kje predvajajo Smrkce v kinu brez sihronizacije?
A sploh kje predvajajo Smrkce v kinu brez sihronizacije?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov