Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Se da v kakšni trgovini kupiti lake znamke BarryM, ali je možno samo internetno naročilo? Rada bi samo en lak, pa se mi ne da poštnine plačevat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne, ni jih za dobit v trgovinah pri nas. So pa tudi na slovenski spletni strani licila.si
Sicer pa eBay?
Sicer pa eBay?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
femme. napisal/-a:Mene pa zanima kam bi lahko šla h dobremu frizerju, ki ne zaračuna preveč?
Bilo bi ZELO koristno, da bi napisala, od kot si=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
flesherka_ napisal/-a:femme. napisal/-a:Mene pa zanima kam bi lahko šla h dobremu frizerju, ki ne zaračuna preveč?
Bilo bi ZELO koristno, da bi napisala, od kot si=)
iz ljubljane
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
flesherka_ - Kofetarica
Te pa ti ne morem pomagat=)
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Sem že v temi izpit za avto vprašala, ker me je prestrašilo, da je treba obnovit cpp in zdravniškega, jaz pa nisem po treh letih izpita š nič (od 2008 mam izpit in nisem več voznica začetnica). Ravno nedolgo nazaj sem podaljšala vozniško, o cpp-ju in teh zadevah pa sploh nisem vedela, da niso trajne. Kako je to mogoče, ko pa moja kolegica, ki ma že ene 8 let izpit, ni rabila nič obnavljat, razen pač podaljšat vozniško?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sodeč po odgovorih vseh voznikov, ki jih jaz poznam, to ne drži razen če je to zdaj kakšen nov zakon. Vse kar se obnavlja je zdravniški pregled in seveda vozniška, ko poteče.
It was forever..but it didnt last long..
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Problem je sledeč. Podedovali smo stanovanje. Ker smo se odločili, da ga bomo oddajali in ne prodai, nas sedaj zanima, kako to poteka. Kaj vse je potrebno za to (razen stanovanja in povpraševanja)? Na kaj je treba bit pozoren ipd.
Hvala in lp!
Problem je sledeč. Podedovali smo stanovanje. Ker smo se odločili, da ga bomo oddajali in ne prodai, nas sedaj zanima, kako to poteka. Kaj vse je potrebno za to (razen stanovanja in povpraševanja)? Na kaj je treba bit pozoren ipd.
Hvala in lp!
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
..Evelyn.. napisal/-a:Sodeč po odgovorih vseh voznikov, ki jih jaz poznam, to ne drži razen če je to zdaj kakšen nov zakon. Vse kar se obnavlja je zdravniški pregled in seveda vozniška, ko poteče.
Na koliko časa pa se zdravniški pregled obnavlja? Jaz z letošnjim poletjem tudi nisem več voznica začetnica, imam 3 leta izpit in sem si dala na UE samo vozniško dovoljenje podaljšat. Sestra si je pa dala po 10 letih prav tako to poletje podaljšat vozniško in so ji na UE rekli, da mora najprej opraviti še zdravniški pregled. Meni pa niso nič rekli. Na koga se moram obrnit oz. kje na netu piše kaj o tem, da ne bo kakšnih komplikacij, če me kdaj ustavijo na cesti in pregledajo dokumente?
-
flesherka_ - Kofetarica
rokerca napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:Te pa ti ne morem pomagat=)
Kaj pa v MB?
Rok iz RHC (na oni cesti, ko je zdaj zaprta, ker medicinsko fakulteto gradijo, ko se gre prosti orientu)
In Anja, salon ima pri magdalenskem parku, tam ko so včasih metrsko blago prodajali.
Oba odlična... Oba poslušata želje, če jih maš, če jih nimaš, pa mata ful dobre ideje in strižeta fenomenalno. prav odfukane frizure....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]