Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
claire napisal/-a:Doutzen: saj imaš pa tam cel postopek. ni video, je pa step-by-step foto. potrebuješ eno obično elastiko in eno špango. izi.
Je celi video. Treba je stisnit play, počakat, da mineta dve reklami, potem pa en frizer tej blontni naredi figo. Isto figo, ki jo potem gledaš na slikah.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:^^ stari ne. saj zato. ker mi pol kar raztegne ene besede,... skratka ni enakomerno. enostranska poravnava je pa tudi hecna za videt...
pa baje "uradno" je fajn met "po pravilih".
nikoli nisem tega uporabljala in sploh ne vem kje naj najdem ta šit.
Orodja-->Jezik-->Deljenje besed
K sm glih slučajn office učil
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Poklič neki od tega bo zih prov:
http://www4.kclj.si/index.php?m=2&s=4&odd=0&o=1
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Mr. Simpaticus napisal/-a:Poklič neki od tega bo zih prov:
hvala. sicer so me potem preusmerili drugam, ampak vseeno
@Pjeb:
Ta petek/soboto/ nedeljo je v Portorožu Portoroška noč, tako da se bo vrjetno tam precej dogajalo.
Drugače pa kak Tivoli, Heineken....
Don't worry, be happy!!
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
Danes sem poslala po pošti vpisnico za fax in sem pozabila poslati priporočeno! (ker sem šele kasneje videla, da bi mogla priporočeno poslati) A bo kaj narobe?
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
desigual napisal/-a:Danes sem poslala po pošti vpisnico za fax in sem pozabila poslati priporočeno! (ker sem šele kasneje videla, da bi mogla priporočeno poslati) A bo kaj narobe?
ravno če bo kaj narobe se boš lahko za rit vjedla (po domače rečeno). najbrž- predvidevam imajo itak pp tako da ko kurir prevzame pošto, najbrž prevzame vse naenkrat- navadno, priporočeno, cajtnge,... jeba je edino, če imajo kaj razdeljeno, ali če grejo navadne pošilke v druge roke kot priporočene + oni imajo izgovor, da je lepo pisalo da je treba poslati tako in tako,...
a da pa še 1x pošlješ pa ni varjijante (jaz bi na tvojem mestu). če je bil danes zadnji rok pa kar poklicat na šolo. čisto tako, za vsak slučaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
ne ni bil danes zadni rok, ampak sem pa poslala obrazce za vpis in original spričevalo!
Hvala za nasvet, bom poklicala za vsak slučaj na fax in upam, da bo vse ok!
joj!! stupid me!
Hvala za nasvet, bom poklicala za vsak slučaj na fax in upam, da bo vse ok!
joj!! stupid me!
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Obrazce za vpis ti v najslabšem primeru še vedno lahko enkrat pošljejo iz faksa, da jih jovo na novo izpolniš. Original spričevalo pa (v primeru da se pri dostavi kje zalomi) lahko dobiš še eno na svoji šoli, le da se čaka nanj in mislim, da je tudi za plačat. Zakaj pa si poslala original spričevalo? A se ne pošiljajo overjena spričevala, originale pa shraniš doma?
-
Leonessa - Debatorica
Mogoče ve kdo, kje bi lahko našla podnapise za film Lying to be perfect (2010)? Sem že iskala, pa je na vseh straneh edini zadetek v romunščini.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
ta film sem ravno 3 dni nazaj gledala in nisem nikjer našla podnapisov.
Je pa film precej lahek za razumet, tako da če znaš vsaj malo angleško, boš brez problema razumela o čem se gre.
_______
in ja, film je zlooo dolgočasn
Je pa film precej lahek za razumet, tako da če znaš vsaj malo angleško, boš brez problema razumela o čem se gre.
_______
in ja, film je zlooo dolgočasn
Zadnjič spremenil Summer055, dne 12. Avg. 2011 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't worry, be happy!!
-
Leonessa - Debatorica
Bil je tudi po tv ta teden, a sem ga zamudila, zato sem ga downloadala in že vmes iskala podnapisov, a jih ni nikjer. Lažje bi mi bilo, če bi našla vsaj angleške podnapise, a ni najti niti teh. Bom šla gledat kar brez, če ga imam ravno že na računalniku.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov