Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
veš kje je hotel Union? no, tam ima pa več dvoran, vprašaj na recepciji pa te bodo poslali v pravo. garažno hišo ima Union svojo, ampak ni velika, najbrž samo za goste. najbližja garažna hiša je na Trdinovi, vmes je pa še par uličic, na katerih lahko parkiraš, če imaš srečo (malo parkirnih mest).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
hotel union je miklošičeva/nazorjeva, če se prav spomnim???
če je temu tako, bom avto kar pri parlamentu pustil pa se sprehodil tistih par metrov...
če se mi bo sploh dalo v ljubljano...v obleki in kravati...
ma kurc, najraje bi kar doma na toplem ostal...
če je temu tako, bom avto kar pri parlamentu pustil pa se sprehodil tistih par metrov...
če se mi bo sploh dalo v ljubljano...v obleki in kravati...
ma kurc, najraje bi kar doma na toplem ostal...
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Pri Maxiju je najdražji parking v Lj (cca 2€ na h), tako da ti jaz priporočam da najdeš kakšen parking v kakšni ulici in plačaš na parkomatu (0,60€/h, max.2h). Če imaš pa to zadevo v Unionu zvečer, so pa parkingi (ti ob cesti, na parkomate) po 18h đabe.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja z neta si potegneš kak programček dol, da ti pretvori...
v google vpišeš...
pdf to word converter
v google vpišeš...
pdf to word converter
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
nimam prgrama za downloadanje (nov računalnik, pa si nočem takoj sranja gor nabrart), pa bi full rada dol potegnla nov cd on enga benda... obstaja kje kakšna stran, kjer bi se dalo dol potegnt preko 'prenosov', torej brez programa za downloadanja?
Our passion is our strength <3
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Hej! mene pa zanima, če mi lahko svetujete katero vino paša k tatarskemu biftku? Sem povabljena na večerjo in hočm prnest neki Na netu sem vidla, da je najboljše belo, iščem znamko al kakorkol se že to imenuje Znesek ni problem. Hvala
And I'd give up forever to touch you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov