Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Je pa boljše, kot da jih z biokillom pošpricaš.
Problem je, ker majo pr njem vinsko klet spodaj in vedno vse po totem prokletem vinu smrdi. In valda so boge mušice čisto zmešane. Jaz pa tudi.
Problem je, ker majo pr njem vinsko klet spodaj in vedno vse po totem prokletem vinu smrdi. In valda so boge mušice čisto zmešane. Jaz pa tudi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A se da kje v živo gledat Oprah preko spleta?
Ali pa vsaj nekaj zadnjih delov?
Lahko tudi torrenti...
A se da kje v živo gledat Oprah preko spleta?
Ali pa vsaj nekaj zadnjih delov?
Lahko tudi torrenti...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
~NIA~ napisal/-a:če kdo ve:
a mam jst kj uklopljeno alpa karkol.. ampak na računalniku ne morm na nadzorni plošči nobene ikone kliknt. nč se ne odpre. če pa se odpre sam pomežikne in se nazaj ugasne. any idea?
ja odvisno kateri model računalnika imaš in katere lučke ti pri tem gorijo, utripajo in ali se sploh ne pokažejo.
Ali je pri tem kak zvok, ali je slika na nadzorni plošči enaka kot je bila
....
... al pa lepo odneseš računalnik na servis
- Tara_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Curica napisal/-a:Punce, mi lahko prosim katera pove, kako jutri vozi trola 27, za Rudnik? Nisem iz Lj, moram pa pridet v službo. Hvala
http://www.jh-lj.si/index.php?p=4&k=803
piše da za linijo 27 velja nedeljski vozni red...
"Friendship is certainly the finest balm for the pangs of disappointed love. " (Jane Austen)
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Dobro jutro želim
A mi lahko kdo pomaga,morm napisat vabilo na predstavitev seminarske naloge,ki ga pa moram poslati po mailu pa me zanima če katera ve za kak link,kjer bi napisala vabilo oziroma tak,da mora nekdo odpreti pa prebrati v mailu,...Res full bi bla hvaležna,pa čimprej če se da
A mi lahko kdo pomaga,morm napisat vabilo na predstavitev seminarske naloge,ki ga pa moram poslati po mailu pa me zanima če katera ve za kak link,kjer bi napisala vabilo oziroma tak,da mora nekdo odpreti pa prebrati v mailu,...Res full bi bla hvaležna,pa čimprej če se da
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mi da kdo link od teme zanimivih smešnih linkov? plis, k se je*** pa iščem...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ne,
tema je Zanimivi, smešni linki
tema je Zanimivi, smešni linki
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
- _triangle_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2009
prosila bi vas za kakršnokoli informacijo glede tega kje bi lahko v ljubljani kupila cider, to je neke vrste jabolčni ali hruškov mošt, zmešan s pivom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]