Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz to resno.... ura mora zvoniti ob petih....po novem času...
čakati pa bi bilo potrebno do treh, ker se ura iz tretje prestavi na drugo....
mimogrede, pri nastavitvi ure imam tudi opcijo časovnega pasa, in sicer je sedaj GMT+2 Slovenija...
čakati pa bi bilo potrebno do treh, ker se ura iz tretje prestavi na drugo....
mimogrede, pri nastavitvi ure imam tudi opcijo časovnega pasa, in sicer je sedaj GMT+2 Slovenija...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jah jst sm svojo omnio prele ročno prestavla in mi zdej piše gmt+1... do zdej se mi tud še noben telefon nikol ni avtomatsk prestavu (pa sm mela že vse možne firme) pa močnoooo dvomm, da se je zdej v zadnjem letu kej spremenil glede tega
The secret of success is consistency of purpose.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moj telefon je Samsung SGH-L760 (noben presežek, ampak čist običajen telefon, dost poceni) in mi samodejno prestavlja uro na poletni ali zimski čas. In še pri zadnjih dveh telefonih, ki sem jih imela v prejšnjih 5 letih (v glavnem Sony Ericsson), je telefon sam dojel, da je potrebno prestaviti uro s to razliko, da je prej "vprašal" oziroma opozoril:)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
kepka napisal/-a:Sem sla pogledat, ampak je bolj slabo. High school musical, eno 3 klasike in to je to. Mogoce se kdo ve, kje bi se dalo dobiti filmske plakate, plakate igralcev? Ker ne iscem aktualnih, je brezveze, da grem v Koloseja.
V Cityparku tm nasproti Vale Novak je ena trgovinca z risarsko opremo in tam majo velike plakate starih klasičnih filmov in igralcev.. Ful so lepi, ampak kr dragi
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
^^
http://art-lj.si/trgovina/index.php?mai ... becb6bd464 Audrey Hepburn imajo, pa Jamesa Deana...
http://art-lj.si/trgovina/index.php?mai ... becb6bd464 Audrey Hepburn imajo, pa Jamesa Deana...
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
NOVO!
Mogoče kdo ve:Na facebooku mi pri nekaterih napiše, da imajo 50 slik, ko pa grem te slike pogledati, pa jih vidim le 10.Kje je pa preostalih 40 slik?
Ker to mi naredi pri večih osebah.
hvala!
Mogoče kdo ve:Na facebooku mi pri nekaterih napiše, da imajo 50 slik, ko pa grem te slike pogledati, pa jih vidim le 10.Kje je pa preostalih 40 slik?
Ker to mi naredi pri večih osebah.
hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
A mi lahko kdo pove je s to funkcijo odstranjevanja frendov na fb-ju?
Če mene nekdo odstrani z liste frendov a lahko še naprej čekira moj profil in moje slike?
Obstaja način da tudi če te nekdo črta z liste frendov da še vedno lahko pregleduješ njegovo stran?
Če te nekdo črta z liste te lahko ponovno doda samo na tvoje poslano vabilo?
Se opravičujem ampak sem fb-nepismena in se mi ne da študirati kako in kaj glede na to, da fb-ja praktično ne uporabljam.
Hvala
Če mene nekdo odstrani z liste frendov a lahko še naprej čekira moj profil in moje slike?
Obstaja način da tudi če te nekdo črta z liste frendov da še vedno lahko pregleduješ njegovo stran?
Če te nekdo črta z liste te lahko ponovno doda samo na tvoje poslano vabilo?
Se opravičujem ampak sem fb-nepismena in se mi ne da študirati kako in kaj glede na to, da fb-ja praktično ne uporabljam.
Hvala
-
not_me - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
če te kdo odtrani, ne more več gedat tvojga profila, razen če maš sama tako nastavljeno v nastavitvah, da je tvoj profil viden vsem.
tudi ti ne moreš gledat njegovega profila, če te je odstranil (razen če ima tako nastavljeno)
ponovno si lahko z njim prijatelj, ko nekdo od vaju drugemu pošlje vabilo, ja..
tudi ti ne moreš gledat njegovega profila, če te je odstranil (razen če ima tako nastavljeno)
ponovno si lahko z njim prijatelj, ko nekdo od vaju drugemu pošlje vabilo, ja..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]