Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Okt. 2009 20:57

^^ http://www.google.com/search?hl=en&rlz= ... f&oq=&aqi=

(določene stvari bi včasih res mogl it najprej na gugla vprašat)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 22. Okt. 2009 6:49

purple_rain napisal/-a:
*gigita* napisal/-a:S katerim javnim prevozom se da priti najbližje do kersnikove ulice v Mengšu (iz LJ) oz. na kateri postaji je treba it dol če se pelš s kambusom oz vlakom?
Sodeč po tem in [url=http://maps.google.com/maps?sourceid=navclient&gfns=1&um=1&ie=UTF-8&q=petrol+mengeš&fb=1&hq=petrol&hnear=mengeš&cid=0,0,3062163025647058907&ei=VE7fSvryBomCmgPv76SnAg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAsQnwIwAA]tem[/url] - z busom 2 postaji od Petrola.
(če se motim, nej kdo popravi; ne poznam poti, sam zemljevide rada gledam :))

Na vlak raje ne it, ker ne gre sploh čez Mengeš. :D S kam-busom greš pa dol pri gasilnem domu.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 22. Okt. 2009 7:17

NOVO

Kje se da v Ljubljani kupit filmske plakate / plakate z igralci?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Okt. 2009 12:36

Kakšnega se najde v Mullerju (ampak bolj Harry Potter varjante). Najbolje je, če imaš srečo, pa prideš v kino takrat, ko jih odstranjujejo in prosiš če ti dajo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Okt. 2009 13:49

Kje mamo temo o popustih?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 22. Okt. 2009 15:37

flesherka_ napisal/-a:NOVO!

kako ubiti metulja? torej ker so mi všeč metulji sem enga zadnjič ulovila in dala v prazno cigaretno škatlo, da ga bom kasneje z buciko pripikala v okvir. to je bilo v soboto in metulj še vedno miga. kako oziroma s čem ga zadušiti al kaj naj nardim?

p.s. prosim da se zadržite moralnih pridig, ker me ne bodo ganle. LP

Ko sem tole videla, pa me ma da bi te prebutala, postrelala pa za par dni zaprla v majhno kletko z zelo malo kisika, da vidiš, kako je temu bogemu metulju :( res se vidi kako so ti metulji všeč - tako, da jih mučiš :roll: :motz: :motz: :motz: :motz:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Okt. 2009 15:45

*kayka* napisal/-a:NOVO

V new Yorkeryu sem kupila usnjeno jakno (v petek). Danes sem jo prvič hotla dat gor in ko sem hodila je prou nagravžno škripalo, zgleda je tak plastičn material al kaj (ni taprav usnje, da s erazmemo:)) in js bi to jakno zj rada nazaj nesla pa nazaj denar, ker tm drugače ne kupujem, k mi majo grde cune, sam ta jakna mi je bla ušeč. Zj pa ne vem kako je s tem zakonom o varstvu potrošnikov, a mi morjo vrnt denar a ma lahko trgovina kšno svojo politiko?

sam tolk da vam povem, uspelo mi je dobit denar nazaj :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 22. Okt. 2009 16:30

Tamarra* napisal/-a:

kako ubiti metulja? torej ker so mi všeč metulji sem enga zadnjič ulovila in dala v prazno cigaretno škatlo, da ga bom kasneje z buciko pripikala v okvir. to je bilo v soboto in metulj še vedno miga. kako oziroma s čem ga zadušiti al kaj naj nardim?

Ko sem tole videla, pa me ma da bi te prebutala, postrelala pa za par dni zaprla v majhno kletko z zelo malo kisika, da vidiš, kako je temu bogemu metulju :( res se vidi kako so ti metulji všeč - tako, da jih mučiš :roll: :motz: :motz: :motz: :motz:

a pol tut mesa ne ješ. še nisi ubila nobenga komarja, čebele ali ose, pa tut na mravljice ne stopaš? doma nimaš papagaja, ribic ali hrčka?
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 22. Okt. 2009 16:36

^^veš to da stopiš na mravlo, ni namerno. res je da js namerno ubijam muhe in komarje. razlog: ker so nadležni, ker komarji in muhe prenašajo bolezni... matulček je pa samo letev mimo tebe :)
kakšn zvezo pa ima to z ribicami, hrčkom in papagajom? sej jih nimam v okvirju... in nikoli si nebom vlovila veverice in jo nagačla... :roll:
se opravičujem da se vtikujem in OT je nabijam!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 22. Okt. 2009 17:43

Novo!

A mogoče katera ve kje bi se dalo kupit žezlo?

Lohk je plastično al karkol, ga rabim bolj za foro...sam nč ne najdem nikjer.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Okt. 2009 20:37

NOVO:

Kaj je dejansko garsonjera? Kakšna je razlika med garsonjero in stanovanjem? Zakaj so cene garsonjer nižje kot stanovanj? (tudi če ista površina).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 22. Okt. 2009 20:45

Garsonjera je en prostor + kopalnica. Stanovanje ima vsaj ločen hodnik (vhodni prostor) in kuhinjsko nišo ali pa celo kuhinjo posebej. + kopalnica, seveda.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Okt. 2009 23:57

flesherka_ napisal/-a:a pol tut mesa ne ješ. še nisi ubila nobenga komarja, čebele ali ose, pa tut na mravljice ne stopaš? doma nimaš papagaja, ribic ali hrčka?
Vsa razlika je v tem, da je metulj lep, suha juzina naprimer pa ni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 23. Okt. 2009 5:40

flesherka_ napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:

a pol tut mesa ne ješ. še nisi ubila nobenga komarja, čebele ali ose, pa tut na mravljice ne stopaš? doma nimaš papagaja, ribic ali hrčka?

No za tvojo informacijo, sem se pred nedavnim res odpovedala mesu. Nimam papagaja, ribic, niti hrčka, mam pa čudovite muce in kužke, ki pa ne trpijo, ker imajo vso svobodo, ki jo želi, zunaj na prostem, poleg tega pa tudi topel dom in hrano ::wink: Tudi komarjev ne ubijam, niti muh, čebel pa še najmanj, ker vem, kako pomembne so za nas. Glede mravl ti pa lahko rečem samo - butasta primerjava :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 23. Okt. 2009 6:37

*mala* napisal/-a:NOVO:

Kaj je dejansko garsonjera? Kakšna je razlika med garsonjero in stanovanjem? Zakaj so cene garsonjer nižje kot stanovanj? (tudi če ista površina).

Garsonjera JE stanovanje. Kuhinja in spalnica sta v istem prostoru, potem je pa še kopalnica in ponavadi tudi hodnik oz. predprostor. Cenejše so pa zato, ker nimaš ločene spalnice, pa ponavadi so tudi manjše od enosobnih stanovanj.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]