Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
SWEETprinces napisal/-a:NOVO:
ne najdem iskalnika za teme
Ampak ta star iskalnik več najde..Seyfullah napisal/-a:^^ Gor poglej tm k maš Pomoč pogostih vprašanj,Išči,Seznam članov,Nimaš novih sporočil,Odjava
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
NOVO
V new Yorkeryu sem kupila usnjeno jakno (v petek). Danes sem jo prvič hotla dat gor in ko sem hodila je prou nagravžno škripalo, zgleda je tak plastičn material al kaj (ni taprav usnje, da s erazmemo:)) in js bi to jakno zj rada nazaj nesla pa nazaj denar, ker tm drugače ne kupujem, k mi majo grde cune, sam ta jakna mi je bla ušeč. Zj pa ne vem kako je s tem zakonom o varstvu potrošnikov, a mi morjo vrnt denar a ma lahko trgovina kšno svojo politiko?
V new Yorkeryu sem kupila usnjeno jakno (v petek). Danes sem jo prvič hotla dat gor in ko sem hodila je prou nagravžno škripalo, zgleda je tak plastičn material al kaj (ni taprav usnje, da s erazmemo:)) in js bi to jakno zj rada nazaj nesla pa nazaj denar, ker tm drugače ne kupujem, k mi majo grde cune, sam ta jakna mi je bla ušeč. Zj pa ne vem kako je s tem zakonom o varstvu potrošnikov, a mi morjo vrnt denar a ma lahko trgovina kšno svojo politiko?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*kayka* napisal/-a:NOVO
to je v bistvu odvisno od trgovine in izdelka ki si ga kupla. načeloma, če ti dovolj vztrajaš ti morejo vrnit denar. jaz sem delala v trgovni z nakitom in oblačili in mi je bilo rečeno, da naj na vsak način blago zamenjam ali pa dam dobropis in da naj vrnem denar le, kadar res ni drugega izhoda. so pa druga pravila, ki pa so v kakem drobnem tisku, naprimer jaz nisem smela menjavat uhanov iz higienskih razlogov. pa so stranke določene ugotovile, da uhanov ne morejo menjat, lahko pa jih reklamirajo. in če ji niso uhani bli všeč, jih je stranka namerno zlomila in reklamirala,pa za isto ceno vzela nove. tak da če ti ne bodo menjali brez razloga oziroma vrnili denar. jo malo strhaj, reči da nisi zadovoljna z kvaliteto maretiala, da nikoli več ne boš kupovala v tisti trgovini in ti bodo vrnili denar=)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jaz imam zelo zelo slabe izkušnje z new yorkerjem zato tam že dolgo ne kupujem več. Sem prinesla eno stvar nazaj (mislim da majčka), še z vsemi etiketami, računom in v osmih dneh, vidlo se je, da ni bila nošena, pa mi skoraj niso hoteli zamenjat, kaj šele vrnit denarja ali dati darilnega bona, ženska je komplicirala (najprej delavka, potem je prišla še šefica in isto komplicirala, navajati bi mogla sto in en razlog, zakaj bi rada zamenjala, ma naj si vtaknejo nekam vse skupaj ). Je pa pomoje čisto odvisno na kakšno delavko naletiš, če res ne gre drugače, pa zagroziš najprej s šefom, nato z inšpektorjem, ker mislim da piše vsepovsod, da so ti dolžni v osmih dneh vrnit denar.
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 21. Okt. 2009 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sodeč po tem in [url=http://maps.google.com/maps?sourceid=navclient&gfns=1&um=1&ie=UTF-8&q=petrol+mengeš&fb=1&hq=petrol&hnear=mengeš&cid=0,0,3062163025647058907&ei=VE7fSvryBomCmgPv76SnAg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAsQnwIwAA]tem[/url] - z busom 2 postaji od Petrola.*gigita* napisal/-a:S katerim javnim prevozom se da priti najbližje do kersnikove ulice v Mengšu (iz LJ) oz. na kateri postaji je treba it dol če se pelš s kambusom oz vlakom?
(če se motim, nej kdo popravi; ne poznam poti, sam zemljevide rada gledam )
-
flesherka_ - Kofetarica
Tamarra* napisal/-a:Jaz imam zelo zelo slabe izkušnje z new yorkerjem zato tam že dolgo ne kupujem več. Sem prinesla eno stvar nazaj (mislim da majčka), še z vsemi etiketami, računom in v osmih dneh, vidlo se je, da ni bila nošena, pa mi skoraj niso hoteli zamenjat, kaj šele vrnit denarja ali dati darilnega bona, ženska je komplicirala (najprej delavka, potem je prišla še šefica in isto komplicirala, navajati bi mogla sto in en razlog, zakaj bi rada zamenjala, ma naj si vtaknejo nekam vse skupaj ). Je pa pomoje čisto odvisno na kakšno delavko naletiš, če res ne gre drugače, pa zagroziš najprej s šefom, nato z inšpektorjem, ker mislim da piše vsepovsod, da so ti dolžni v osmih dneh vrnit denar.
new yorker, maribor, europark: kupla sem one pegice pajkice, al kaj so, te kao debele štunfe 3/4. in sem jih oprala in nosla več kot 2 tedna, pa so se med nogami strgale. in sem jih nesla nazaj z računom in povedla, da pač to ni nobena kvaliteta da so po 2 tednih to strga in mi je takoj menjala za nove. brez problema.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ čisto možno, sej sem napisala, da verjetno odvisno od prodajalke.
Ampak mene je to zelo odbilo, kar se mi je zgodilo, in od takrat dalje sem zvesta edc-ju, ker je kvaliteta super, prodajalci neprimerno bolj prijazni in se ti posvetijo in svetujejo bolj kot recimo v new yorkeru, pa nikoli noben ne komplicira za takšne stvari.
Ampak mene je to zelo odbilo, kar se mi je zgodilo, in od takrat dalje sem zvesta edc-ju, ker je kvaliteta super, prodajalci neprimerno bolj prijazni in se ti posvetijo in svetujejo bolj kot recimo v new yorkeru, pa nikoli noben ne komplicira za takšne stvari.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
flesherka_ - Kofetarica
NOVO!
kako ubiti metulja? torej ker so mi všeč metulji sem enga zadnjič ulovila in dala v prazno cigaretno škatlo, da ga bom kasneje z buciko pripikala v okvir. to je bilo v soboto in metulj še vedno miga. kako oziroma s čem ga zadušiti al kaj naj nardim?
p.s. prosim da se zadržite moralnih pridig, ker me ne bodo ganle. LP
kako ubiti metulja? torej ker so mi všeč metulji sem enga zadnjič ulovila in dala v prazno cigaretno škatlo, da ga bom kasneje z buciko pripikala v okvir. to je bilo v soboto in metulj še vedno miga. kako oziroma s čem ga zadušiti al kaj naj nardim?
p.s. prosim da se zadržite moralnih pridig, ker me ne bodo ganle. LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov