Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Foxy-lady napisal/-a:Novo!
Naredila sem izpit a kategorije, kar pomeni, da moram po novo vozniško. Kaj moram imeti s sabo poleg potrdila o opravljenem izpitu in zdravniškega potrdila?
Sliko
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
NUJNO!
če hočeš reklamirat obutev iz deichmanna, moreš it nujno v tisto trgovino, kjer si jo kupil ali je vseeno?
ali pa če kdo ve vsaj kje dobim cifro od katere od Deichmannovih poslovalnic? za moj gugl je ta informacija že tumač
če hočeš reklamirat obutev iz deichmanna, moreš it nujno v tisto trgovino, kjer si jo kupil ali je vseeno?
ali pa če kdo ve vsaj kje dobim cifro od katere od Deichmannovih poslovalnic? za moj gugl je ta informacija že tumač
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ jez sm enkrat domov prinesla 2 nesimetrična čevlja, sem nesla nazaj in so kuj, brez problema zamenjal. pomoje morš it tja kjer si jih kupila...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
rachka_ napisal/-a:NUJNO!
lahko si pomagaš s tem, je pa tam tud možnost iskanja poslovalnic
izkušnjo mam pa edino s HM, ko sem robo kupila v Mariboru, je bla napačna številka, pa sm nesla zamenjat v City Park v LJ
-
Podganca - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 10. 2009
*zverinica* napisal/-a:rachka_ napisal/-a:NUJNO!
Bi morala speakerja1 vprašat
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Podganca napisal/-a:*zverinica* napisal/-a:rachka_ napisal/-a:NUJNO!
Bi morala speakerja1 vprašat
a veš, da sem najprej celo razmišljala o tem? haha, ampak sem prepričana, da bi odgovor izpadel negativno
drugač pa hvala za odgovore!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov