Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 12. Okt. 2009 21:26

Zvoncica napisal/-a:
Feist. napisal/-a:novo

Kak se reče tisti igri o glavnih mestih, enkrat je nekdo tukaj na forumu dal link? :gruebel:

A ni geosense nekaj podobnega?

http://www.geosense.net/

jst vem za geo challange na facebooku...
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 12. Okt. 2009 22:08

Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 13. Okt. 2009 7:12

legally blonde napisal/-a:Seveda se da, ampak dvomm, da si kej tko hudga nardila (kaznivo dejanje), da bi preiskovalni sodnik odobriu taksn ukrep :D gre namrec za kr ornk poseg u tvojo zasebnost, da se tega ne da kr tko :D

Delusional skrbi, da ji bivši prisluškuje za lastne potrebe, ne policija. To pa zelo dvomim, da bi se šou take fore, ker če ga dobijo marsikaj tvega - službo, kazenski pregon in odškodninsko odgovornost - česar pa se kot policaj nedvomno zaveda.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 13. Okt. 2009 13:38

a kera mogoče ve v keri številki cosmota je bla neka reportaža od prve izdaje pa vse kdaj ej bla pa to. Pa če kera mogoče ve kdaj je začeu izhajat?
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 13. Okt. 2009 17:20

NOVO!

A se da kje na netu spremljat (sproti) Kmetijo, se pravi da je direkten prenos? Kr na tv ne morm in pol bi rada na netu. :?
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 13. Okt. 2009 17:42

Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 13. Okt. 2009 17:43

O ful hvala! :wink:
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 13. Okt. 2009 19:33

NUJNO!

Mam Enko (študentsko plačilno kartico pri NLB) in me zanima, če v trgovini plačam z njo, če vidjo, da sm v minusu? V bistvu vse do zdej nism vedla, da sm že (zame je to dost, kr nism bla še nikol v minusu) 10 eur v minusu (200 eur mam pa limita).
Pa še to. Pol k mi nasledn mesec spet nakažejo na račun, pol mam pač 10 eur manj ane? Da pokrije ta minus al kako? Ful nisem prej nikol kartice uporablala, sm jo mela bl za tu pa tam pa sam mal dnarja dol uzela, zdej k pa živim na svojem pa je use drgač. :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Okt. 2009 19:36

v trgovini nic ne vidijo, zdaj lahko ti se teh 190€ normalno zapravis...in ja, potem bos mela 10€ manj ko ti nakazejo, vedno se najprej pokrije minus, oz se pac pristeje stanju na racunu

-10€ + 100€ = +90€
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 13. Okt. 2009 19:49

hvala. sej sm misnla da je tko sam nism bla zihr in glede dnarja mi pač ni useen :D drgač pa ta limit jz bl razumem k izhod v krizi kr drgač če za brezveze zapraviš pol itak nč ne pomaga kr ti pol tok "odtrga" od naslednga nakazila ane :D oz. se pokrije minus. ahh ta dnar ja :D
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 14. Okt. 2009 9:45

NOVO !!

kam je treba it prvič po bone? vem sam da je na bavarcu nek. :? če grem proti nami na moji desni pol eno ulico prej zavijem desno? a je to kak šs al kaj, da vem kaj sploh iskat. :roll:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2009 13:58

^^ Na Kersnikovo 4 ali 6 (na 4 je ŠOU, na 6 Metropol, prvič moraš nekaj izpolnit). S tem, da so zdaj kar precejšnje vrste. :runterdrueck:
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 14. Okt. 2009 20:14

N O V O !!!

Na pop tv-jevi strani bi rada spremljala poleg Kmetije tud film, k se je zdej začel in nasploh vsak dan, sam mi pr podnapisih prikazuje sam zgornjo vrstico, spodnje pa ne. :( Se da to kako poštimat?? :?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Okt. 2009 9:35

Novo!

Naredila sem izpit a kategorije, kar pomeni, da moram po novo vozniško. Kaj moram imeti s sabo poleg potrdila o opravljenem izpitu in zdravniškega potrdila?
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Yammamai
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Yammamai » 15. Okt. 2009 9:43

Mene pa zelo zanima, kako lahko nekdo z veliko željo in potencialom, ko napiše svojo knjigo, izda le-to? Nekako nimam najboljše predstave, kam oz. na koga se obrniti v takem primeru, ali so (in kolikšni) stroški pri izdelavi knjige ipd. Sicer mama ima sorodnika, ki piše knjige in je pomagal izdati knjigo tudi svojemu sinu, ampak ne vem če bo kaj iz tega... Res si že leta želim, da bi se moja knjiga znašla na prodajnih policah. Sicer sem napisala dve, vendar sem bolj prepričana v prvo. :) Kakšni nasveti, predlogi, morda celo izkušnje?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov