Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Zvoncica napisal/-a:Feist. napisal/-a:novo
Kak se reče tisti igri o glavnih mestih, enkrat je nekdo tukaj na forumu dal link?
A ni geosense nekaj podobnega?
http://www.geosense.net/
jst vem za geo challange na facebooku...
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
legally blonde napisal/-a:Seveda se da, ampak dvomm, da si kej tko hudga nardila (kaznivo dejanje), da bi preiskovalni sodnik odobriu taksn ukrep gre namrec za kr ornk poseg u tvojo zasebnost, da se tega ne da kr tko
Delusional skrbi, da ji bivši prisluškuje za lastne potrebe, ne policija. To pa zelo dvomim, da bi se šou take fore, ker če ga dobijo marsikaj tvega - službo, kazenski pregon in odškodninsko odgovornost - česar pa se kot policaj nedvomno zaveda.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NUJNO!
Mam Enko (študentsko plačilno kartico pri NLB) in me zanima, če v trgovini plačam z njo, če vidjo, da sm v minusu? V bistvu vse do zdej nism vedla, da sm že (zame je to dost, kr nism bla še nikol v minusu) 10 eur v minusu (200 eur mam pa limita).
Pa še to. Pol k mi nasledn mesec spet nakažejo na račun, pol mam pač 10 eur manj ane? Da pokrije ta minus al kako? Ful nisem prej nikol kartice uporablala, sm jo mela bl za tu pa tam pa sam mal dnarja dol uzela, zdej k pa živim na svojem pa je use drgač.
Mam Enko (študentsko plačilno kartico pri NLB) in me zanima, če v trgovini plačam z njo, če vidjo, da sm v minusu? V bistvu vse do zdej nism vedla, da sm že (zame je to dost, kr nism bla še nikol v minusu) 10 eur v minusu (200 eur mam pa limita).
Pa še to. Pol k mi nasledn mesec spet nakažejo na račun, pol mam pač 10 eur manj ane? Da pokrije ta minus al kako? Ful nisem prej nikol kartice uporablala, sm jo mela bl za tu pa tam pa sam mal dnarja dol uzela, zdej k pa živim na svojem pa je use drgač.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
hvala. sej sm misnla da je tko sam nism bla zihr in glede dnarja mi pač ni useen drgač pa ta limit jz bl razumem k izhod v krizi kr drgač če za brezveze zapraviš pol itak nč ne pomaga kr ti pol tok "odtrga" od naslednga nakazila ane oz. se pokrije minus. ahh ta dnar ja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Na Kersnikovo 4 ali 6 (na 4 je ŠOU, na 6 Metropol, prvič moraš nekaj izpolnit). S tem, da so zdaj kar precejšnje vrste. :runterdrueck:
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
Mene pa zelo zanima, kako lahko nekdo z veliko željo in potencialom, ko napiše svojo knjigo, izda le-to? Nekako nimam najboljše predstave, kam oz. na koga se obrniti v takem primeru, ali so (in kolikšni) stroški pri izdelavi knjige ipd. Sicer mama ima sorodnika, ki piše knjige in je pomagal izdati knjigo tudi svojemu sinu, ampak ne vem če bo kaj iz tega... Res si že leta želim, da bi se moja knjiga znašla na prodajnih policah. Sicer sem napisala dve, vendar sem bolj prepričana v prvo. Kakšni nasveti, predlogi, morda celo izkušnje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov