Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
klavdijak napisal/-a:NOVO..
kje v bližini fakultete za šport se da jest na bone pa imajo dobro hrano? ampak res blizu.. samo 1 uro časa (za it jest) imam...
hvala
Direkt tm pr Bazenu Kodeljevo maš Jovota,sam nevem če majo na bone hrano...Drugač pa Pinky Poljanska maš pa na Ambroževem trgu Mercator pa full dobre sendviče
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
floribunda napisal/-a:kdaj se prestavi ura?
zadnja nedelja v oktobru, če me spomin ne vara. ponoči ob 2.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
mene pa zanima kje si downloadate filme in nadaljevanke pa to. jz sm dol vlekla prek piratebaya, ker je blo tut po 5000 seedov in se mi je film v treh urah dol potegnu (al pa še prej). zdej bodo pa baje piratebay dol zaprl, in bi rabla eno novo stran, kjer so novi deli nadaljevank čimprej na netu (tukej so bli nasledn dan ob 4h zjutri), pa da je velik sejalcev. Če katera ve za kakšno tako stran bi bla ful vesela.
Our passion is our strength <3
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Po mojih izkušnjah je za nadaljevanke najboljši: eztv.it
Potem pa še: mojblink, partis (Slovenska in rabiš prijavo, ampak ZELO hitra), včasih še isohunt, mininova.
Aja, eztv je le za nadaljevanke, ostale strani pa tudi za filme (in nadaljevanke seveda).
Potem pa še: mojblink, partis (Slovenska in rabiš prijavo, ampak ZELO hitra), včasih še isohunt, mininova.
Aja, eztv je le za nadaljevanke, ostale strani pa tudi za filme (in nadaljevanke seveda).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Dita- napisal/-a:mene pa zanima kje si downloadate filme in nadaljevanke pa to. jz sm dol vlekla prek piratebaya, ker je blo tut po 5000 seedov in se mi je film v treh urah dol potegnu (al pa še prej). zdej bodo pa baje piratebay dol zaprl, in bi rabla eno novo stran, kjer so novi deli nadaljevank čimprej na netu (tukej so bli nasledn dan ob 4h zjutri), pa da je velik sejalcev. Če katera ve za kakšno tako stran bi bla ful vesela.
poskusi na www.cucirca.ne-vem-kaj
online gledaš ama vse lahko...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
NOVO:
kaj veste o bolonjskem studiju oz. katere so bistvene razlike?
hvala
kaj veste o bolonjskem studiju oz. katere so bistvene razlike?
hvala
- m.si
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2009
Mene pa zanima če je bil mogoče kdo 15.12.2005 na koncertu "Žur leta" na katerem so nastopali Toše, Tony, Hari Mata Hari in Bajaga? Nujno bi rabila slike s tega koncerta, če je kdo bil in slikal ga najlepše prosim da se mi javi...
hvala že vnaprej :bussi:
hvala že vnaprej :bussi:
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
N O V O V P R A Š A N J E !
Nujno potrebujem spletne naslove, kjer so zbrane seminarske naloge
Ena izmed njih je www.seminarske-naloge.com
Prosim za več naslovov, vem da so vendar meni so šli iz glave.
Nujno potrebujem spletne naslove, kjer so zbrane seminarske naloge
Ena izmed njih je www.seminarske-naloge.com
Prosim za več naslovov, vem da so vendar meni so šli iz glave.
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 07. Okt. 2009 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Always look on the bright side of your life.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Naja* napisal/-a:NOVO!
Tiste, ki se vozite z busom Pirančanom domov: na katerem peronu stoji v Lj? Na 12 mogoče? Ker na tem stoji tudi unibus, ampak ta vozi samo ob petkih domov, Pirančan pa iz Lj pelje vsak dan ob 17.20. Nujno rabim vedet!
Če ti še pomaga: peron 14.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov