Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- overtherainbow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
Seyfullah napisal/-a:overtherainbow napisal/-a:NOVO:
js bi tud rabla vašo pomoč, in sicer če bi mi lahko kdo povedal, kako se pride do študenta na Rimski 7a in tastarega na poljanski-s katero trolo se pride najbližje+na kateri postaji morm izstopit
res prosm za odgovor, sem gledala zemljevid na najdi.si pa se ne znajdem ravn ker tud lj še ne poznam preveč
Odvisno iz katere smeri prihajaš....Če boš šla z vlakom greš na glavni železniški postaji tm na mestni avtobus št.06,09,02,07,...uglavnem na vse,ki vozijo na Bavarski dvor in potem dol do Name,iztopiš pri Drami(to je od železniške postaje 3 postaja),greš tm naravnost čez uno dvorišče od Drame,ki je kockasto zaviješ levo na Igriško ulico,še naprej od trafike tm mim lokalov in ga boš vidla na desni strani
za katerga je to k si ti opisala
drugač pa ja iz železniške al pa od name me zanima
Zadnjič spremenil overtherainbow, dne 30. Sep. 2009 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- overtherainbow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
Seyfullah napisal/-a:ZATE overtherainbow
ne, misnla sem za kater dom, ker sem za dva vprašala
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Aja jst sm mislna,da ti iščeš študentski servis,pol za uno na Rimski ni prov...No pa začnimo še enkrat:Rimska 7A:Greš na Bavarcu recimo gor na bus(06,20,11,....),izstopiš 2 postajo dol(Drama) in moraš potem peš še naprej k da bi šla proti Filo faxu in boš vidla na levi strani čez cesto tik pred križiščem Slovenska/Aškerčeva
Poljanska 26b:Greš pa na bavarcu obrnjena proti Bežigradu na Bus št.20(Fužine) recimo pa boš šla 3 postajo dol tm na Poljanski pri trafiki greš do Mercatorja zaviješ pod un podhodek not desno in spet prva levo tm mim telovadnice pa gor po štengah pa desno spet tm na vrhu stopnic pa boš vidla na levi strani trgovsko šolo in greš sam mim trgovske pa se zaletiš v Dijaški dom,zraven maš pa študentskega
Ja vem zakomplicirala sm sam k zdj nevem kere trole vse tja vozjo peesda,nisem se že sto let pelala s trolo
Poljanska 26b:Greš pa na bavarcu obrnjena proti Bežigradu na Bus št.20(Fužine) recimo pa boš šla 3 postajo dol tm na Poljanski pri trafiki greš do Mercatorja zaviješ pod un podhodek not desno in spet prva levo tm mim telovadnice pa gor po štengah pa desno spet tm na vrhu stopnic pa boš vidla na levi strani trgovsko šolo in greš sam mim trgovske pa se zaletiš v Dijaški dom,zraven maš pa študentskega
Ja vem zakomplicirala sm sam k zdj nevem kere trole vse tja vozjo peesda,nisem se že sto let pelala s trolo
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
N O V O
Mene pa zanima, če si je kdo kdaj barval stanovanje v kakšno živo barvo (npr. zeleno, oranžno...). Nevem kje bi kupila oz. katero znamko barve, da bi bla barva rees intenzivna. Anyone?
Pa bi rada, da mi svetuje nekdo, ki je že uporabljal tako barvo...
Mene pa zanima, če si je kdo kdaj barval stanovanje v kakšno živo barvo (npr. zeleno, oranžno...). Nevem kje bi kupila oz. katero znamko barve, da bi bla barva rees intenzivna. Anyone?
Pa bi rada, da mi svetuje nekdo, ki je že uporabljal tako barvo...
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
oci je na vikendu uporabil zeleno in oranzno. ce imas temen prostor ti lahko full zamori.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NOVO!
S katero trolo pridem z Vojkove (kjer je postaja 20) do železniške postaje? Kr peš je kr daleč a ni? Al pa če mi kdo pove kako peš najbližje pridem, da ne bom vse po Dunajski hodla kr je dolga.
S katero trolo pridem z Vojkove (kjer je postaja 20) do železniške postaje? Kr peš je kr daleč a ni? Al pa če mi kdo pove kako peš najbližje pridem, da ne bom vse po Dunajski hodla kr je dolga.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Am..zakaj pa ne kar z 20ko? In pač do Bavarca.
(ne razumem najboljš kaj hočeš)
Peš je pa najbližje (čeprav še vedno dost za hodt, pomoje) direkt po Vojkovi dol, prideš do železniške..
(ne razumem najboljš kaj hočeš)
Peš je pa najbližje (čeprav še vedno dost za hodt, pomoje) direkt po Vojkovi dol, prideš do železniške..
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Odvisno kje na Vojkovi greš na bus...Če gre peš od končne BS pol lih ni blizu...Uglavnem pejt na 20-ko pa na bavarcu dol,greš čez cesto in direkt na železniško,mala malca
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Seyfullah napisal/-a:Odvisno kje na Vojkovi greš na bus...Če gre peš od končne BS pol lih ni blizu...Uglavnem pejt na 20-ko pa na bavarcu dol,greš čez cesto in direkt na železniško,mala malca
20ka ima obvoz in ne gre čez Bavarca ampak mimo Leva pa naprej po Dalmatinovi. Zato boljš da greš na 20ko pa potem pri Gospodarskem razstavišču dol (eno postajo pred bavarcem) pa od tam peš do glavne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]