Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
no sej to znam tudi sama poiskat...ce bi iskali samo preko googla lahko temo kar zaklenemo
pricakovala sem nekaj v tem smislu...
jst sm kupila....v....in mi je ful dobr ker ima tak in tak vonj...ali pa...
izogibaj se....zato ker se v enem dnevu razdisi....
ce iscem preko googla vsak svojo stvar hvali kot kupec pa potem lahko vidis da sploh ne drzi
pricakovala sem nekaj v tem smislu...
jst sm kupila....v....in mi je ful dobr ker ima tak in tak vonj...ali pa...
izogibaj se....zato ker se v enem dnevu razdisi....
ce iscem preko googla vsak svojo stvar hvali kot kupec pa potem lahko vidis da sploh ne drzi
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst osebno sm šla v Btc v trgovino s spodnjim perilom in sm zraven dobila tako vrečkico s temi dišavami v obliki kuglic pa sm ga dala v predal in je full dišal,maš pa raznorazne te k airwick k tud full dišijo,nevem dišava limone je full dobra v Hoferju.... pa dober dan SWEETprinces
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
oooo dober dan seyfullah
hvala za nasvet
hvala za nasvet
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Nekaj me zanima... je dovoljeno v Križankih slikati s fotoaparatom? Na karti piše, da ne... Zanimajo me vaše izkušnje s tem?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ko sm bla js je blo, ampak z unim navadnim običnim. po mojem rabis akreditacije za kak resen objektiv in stativ in vse ostalo.
če s trotlziherjem malo poškljocaš ti po mojem noben nič noče.
če s trotlziherjem malo poškljocaš ti po mojem noben nič noče.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Marichuy90 napisal/-a:Nekaj me zanima... je dovoljeno v Križankih slikati s fotoaparatom? Na karti piše, da ne... Zanimajo me vaše izkušnje s tem?
ni problema...moj je imel nazadnje s sabo fotografsko torbo s fotoaparatom in dodatnim objektivom, pa ni noben redar nč reku
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Punce, naj mi prosim ena pomaga razvozlati urnik kranjske gimnazije. Lahko na privat, ker me zanima nekaj konkretnega
- overtherainbow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
NOVO:
js bi tud rabla vašo pomoč, in sicer če bi mi lahko kdo povedal, kako se pride do študenta na Rimski 7a in tastarega na poljanski-s katero trolo se pride najbližje+na kateri postaji morm izstopit
res prosm za odgovor, sem gledala zemljevid na najdi.si pa se ne znajdem ravn ker tud lj še ne poznam preveč
js bi tud rabla vašo pomoč, in sicer če bi mi lahko kdo povedal, kako se pride do študenta na Rimski 7a in tastarega na poljanski-s katero trolo se pride najbližje+na kateri postaji morm izstopit
res prosm za odgovor, sem gledala zemljevid na najdi.si pa se ne znajdem ravn ker tud lj še ne poznam preveč
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
overtherainbow napisal/-a:NOVO:
Odvisno iz katere smeri prihajaš....Če boš šla z vlakom greš na glavni železniški postaji tm na mestni avtobus št.06,09,02,07,...uglavnem na vse,ki vozijo na Bavarski dvor in potem dol do Name,iztopiš pri Drami(to je od železniške postaje 3 postaja),greš tm naravnost čez uno dvorišče od Drame,ki je kockasto zaviješ levo na Igriško ulico,še naprej od trafike tm mim lokalov in ga boš vidla na desni strani
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov