Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
SWEETprinces napisal/-a:a to si se pol prej dvakrat zaradi statusa, zdej se bos pa zares? apol si pavzirala kje?
Ja ker nism nardila mature, in sm mogla bit cel let doma, sm se upisala d sm mela status in ustimano zavarovanje. Zdej grem pa pac na eno solo, traja en let (izredno - odrasli), kot prekvalifikacija, da bom mela poklic
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Na strani LPP sem prebrala, da žetonov sicer ne prodajajo več, lahko pa jih še uporabljaš do 31.12.2009. Zanima me, ali je v praksi tudi še tako? Recimo če imam še od prej žeton.
Poleg tega me zanima pa še (glede na to, da že nekaj časa nisem več v LJ)... Katera trola me pripelje najbližje Kopitarjevi ulici (poleg tržnice), če štartam iz Viča ali Rudnika? Najbrž 6ka (do Pošte) ali še katera bližje?
Za ljubljančanke pa še... Ali je na Koprski ul. (blizu stavbe Varnost Vič) kako parkirišče, oziroma kam je najbolje parkirati?
Hvala že vnaprej!
Poleg tega me zanima pa še (glede na to, da že nekaj časa nisem več v LJ)... Katera trola me pripelje najbližje Kopitarjevi ulici (poleg tržnice), če štartam iz Viča ali Rudnika? Najbrž 6ka (do Pošte) ali še katera bližje?
Za ljubljančanke pa še... Ali je na Koprski ul. (blizu stavbe Varnost Vič) kako parkirišče, oziroma kam je najbolje parkirati?
Hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Z enim busom težko prideš bližje (kot do pošte). Sicer pa do Kopitarjeve peljeta busa 2 in 20.Maychy napisal/-a:Poleg tega me zanima pa še (glede na to, da že nekaj časa nisem več v LJ)... Katera trola me pripelje najbližje Kopitarjevi ulici (poleg tržnice), če štartam iz Viča ali Rudnika? Najbrž 6ka (do Pošte) ali še katera bližje?
Nasproti je Tuš (z ne ravno pretiranim parkiriščem), sicer pa je par minut hoje stran Spar z ogromnim parkiriščem..mogoče bo kdo znal kaj več povedat, jz vem samo za ta 2.Ali je na Koprski ul. (blizu stavbe Varnost Vič) kako parkirišče, oziroma kam je najbolje parkirati?
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
NOVO in NUJNO!
ve katera, a je v Velenju ali Celju kaka trgovina, ko prodajajo vodne pipce? nujno rabim ta teden in ne morem do LJ.. prosim prosim
ve katera, a je v Velenju ali Celju kaka trgovina, ko prodajajo vodne pipce? nujno rabim ta teden in ne morem do LJ.. prosim prosim
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
mogoče ve katera, s katerimi barvami bi bilo najboljše prebarvat kipec al kak se reče tistemu, mislim, da je Sv. Martina, ki ga običajno obesimo v klet, da nam varuje vino? to se naredi iz gipsa, kolko me spomin ne vara ... sem iskala slike na googlu, da bi vam pokazala, pa nisem našla prave slike ... upam, da katera ve, kaj mislim
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
piškotek* napisal/-a:Maychy napisal/-a:Ali je na Koprski ul. (blizu stavbe Varnost Vič) kako parkirišče, oziroma kam je najbolje parkirati?
ja tudi pri stavbi Varnosti je parkirišče
Ja in to VELIKO VELIKO
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
dokument pomojm skor zihr sam lahko da pa tud pooblastilo
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:NUJNO!!!
na občino morm nest ovirt pogodbo, oz. pač podpis fotra na pogodbi. fotr ne more it, a rabim kakšn njegov dokument s sabo al karkol?
Ja njegovo pooblastilo rabš,drugač pa mislm da nč druzga
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
njegovo overjeno pooblastilo plus njegov osebni dokument, iz katerga je razviden podpis
aja, pa overt greš na Upravno enoto
aja, pa overt greš na Upravno enoto
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
NOVO
kaj se lahko da v omaro ce ima cuden vonj da ga prezene? pa kje se kupi?
kaj se lahko da v omaro ce ima cuden vonj da ga prezene? pa kje se kupi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov