Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Sep. 2009 12:49

Moraš plačevat osnovno zdravstveno zavarovanje (zzzs), ki je okol 15€, ter dodatno zavarovanje vsak mesec.

Sicer pa probaj z vpisom na Izobraževanje odraslih za status, kjer plačaš okoli 200€, ampak ti pa ni treba plačevati zavarovanja, pa še preko študenta lahko delaš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 27. Sep. 2009 12:49

NOVO:

glede na to, da mamo na faxu obvezno telovadbo in se vsak mesec lah odločmo k čemu se bomo prijavli, me zanima, a je potem takem fitnes zastonj preko faxa? kr sem se pred dnevi že skor v bližini vpisala v en fitnes in pol ne vem a se mi splača... kr mi je res škoda dajat 30 € al celo več za fitnes, če je na faxu cenej al celo za đabe?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 27. Sep. 2009 12:55

*mala* napisal/-a:Moraš plačevat osnovno zdravstveno zavarovanje (zzzs), ki je okol 15€, ter dodatno zavarovanje vsak mesec.

Sicer pa probaj z vpisom na Izobraževanje odraslih za status, kjer plačaš okoli 200€, ampak ti pa ni treba plačevati zavarovanja, pa še preko študenta lahko delaš.

o hvala, sam men ni jasn, kje loh dobim te podatke o tem izobraževanju odraslih (k na eno šolo sm se upisala, ampak so javl, da jh/ns je preveč, razpisanih je blo 34mest, prjavl se ns je pa 60...), zdej pa ne vem sploh, kje in kaj nej iščem še..... joj sm trapa :/ hvala*
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Sep. 2009 13:03

Jaz sem se vpisala na Šolski center Novo mesto. Pogooglaj "Izobraževanje odraslih Šc Nm", al kej tazga. Sicer pa kar pogooglaj izobraževanje odraslih, malo pošiljaj maile, klici.

Sem pa jaz plačala 180€, so pa res prijazni in čist razumejo da se gre samo za status :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 27. Sep. 2009 13:23

^^ a si ti pol v bistvu dejansko hodila na kakšna predavanja ali si dobila samo status in nis hodila nikamor? :)
kdaj pa si se vpisala, ali si se takrat, k je bil postauljen datum al kej kasnej? ker zdej smo že skorej oktobra :/ .

pri nas je Ljudska univerza, kjer bojda plačaš 200€, vendar ne vem, ali lahko dobiš oz. samo kupiš status... sem poslala mail, in najverjetneje bom šla jutri vprašati kako in kaj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Sep. 2009 13:30

Ne ne, na nobena predavanja ne nameravam hodit. Vpisala sem se pa v četrtek. Ne vem kakšni so sploh datumi za to. Uradno se status ne da kupit, ampak plačaš vpisnino (potem pa, če bi delala šolo bi morala še vsak izpit posebaj plačat). Je pa to nekako prekvalifikacija, ker js sm recimor vpisana na program kemijski tehnik (2. letnik- Ne vem zakaj kar drugi, ampak ok).
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 27. Sep. 2009 14:16

^^
meni je zelo pomagal ta forum, kjer so zaposleni, da ti pomagajo kar se izobraževanja/statusa tiče...
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Sep. 2009 15:43

NOVO:
1.
kje se na prenosnem računalniku uklopi bluetooth?
2. kako se pride v koper ne da bi šel čez avtocesto/obvoznico, ker nimam vinjete?
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 27. Sep. 2009 16:06

Ali mogoče katera gre v torek iz ljubljane v maribor? rabim prevoz. v MB moram bit najkasneje do 16:30. morebitni interesenti na zs.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Sep. 2009 17:30

~NIA~ napisal/-a:NOVO:
[b]2.
kako se pride v koper ne da bi šel čez avtocesto/obvoznico, ker nimam vinjete?

kupiš vinjeto in greš po avtocesti :D hehe
si pozabla povedat od kod :D iz idrije? :)
Logatec - Planina - Postojna .. in čez Postojno naprej po stari cesti do Razdrtega, Senožeče, Divača, Koper? :D ..
Let's swim to the moon .....
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 27. Sep. 2009 17:57

NOVO
Kje majo "torbice" za shranjevanje čopičev za ličenje? Ne mislim torbic oz. kovčkov, ker to že imam. Iščem prav tisto zavito "puščico" za vtaknit not čopiče in se pol zapre na gumb al neki. :D V Mullerju mogoče? DM? Kje?
To iščem za na pot, pa tudi nasploh je lažje v tem prenašat čopiče v torbici recimo.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 27. Sep. 2009 18:59

Jaz vem samo da niti v Müllerju, niti v DM-u. :D Pomoje boš našla bolj v kakšni profesionalni trgovini za vizažiste, kozmetične salone...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Sep. 2009 21:26

Če se sploh da dobiti to kje. Poglej na eBay-u.
Sicer pa take torbice ponavadi dobiš zdraven kakšnih kompletov čopičev.
lauren
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lauren » 28. Sep. 2009 9:44

Ali se lahko dve leti zapored prijavim na izobraževanje odraslih?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 28. Sep. 2009 9:57

ima katera pesem od agropopov jožek moj(moja mala anka, anka, ančica) ? na emule mi je ne najde ... če jo ma katera, mi jo naj prosim pošlje :)

tule je pa link, ko je na moj video, če kdo ne ve, katera pesem je to:

http://www.mojvideo.com/video-jozek-moj ... fd3b591671
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov