Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
v videoteki? ga boš še najhitreje dobla. včasih je treba pomislit malo staromodno, pa se reši še tak moderen problem=)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
flesherka_ napisal/-a:v videoteki? ga boš še najhitreje dobla. včasih je treba pomislit malo staromodno, pa se reši še tak moderen problem=)
Ja, res je ful staromodno, če na videoteko pomisliš kot da tja noben več ne hodi že najmanj 100 let govoriš.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Tamarra* napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:v videoteki? ga boš še najhitreje dobla. včasih je treba pomislit malo staromodno, pa se reši še tak moderen problem=)
Ja, res je ful staromodno, če na videoteko pomisliš kot da tja noben več ne hodi že najmanj 100 let govoriš.
glede na to da delam v videoteki že zelo dolgo, govorim iz izkušenj...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
novo
pri simobilu sem v začetku meseca dobla tisto ponudbo al da a) vzamem nov fon po teh orto cenah (mam orto v nulo) al pa b) izkoristm 50€ za pogovore in to.. in jz se nism za nč odločla..zdj mi je pa en fon padu v oči, pa me zanima po kakšni ceni ga bom loh kupila? isto po teh orto cenah? (sam kaj je bla pol fora da so poslal sploh to ponudbo?)
pri simobilu sem v začetku meseca dobla tisto ponudbo al da a) vzamem nov fon po teh orto cenah (mam orto v nulo) al pa b) izkoristm 50€ za pogovore in to.. in jz se nism za nč odločla..zdj mi je pa en fon padu v oči, pa me zanima po kakšni ceni ga bom loh kupila? isto po teh orto cenah? (sam kaj je bla pol fora da so poslal sploh to ponudbo?)
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
sončnica napisal/-a:Za vse tiste k mate mlajše sestre, verjetno kar pod 15 in ki berejo revijo COOL rabla bi kodo kako izklopit pošiljanje njihovih smsov, ker mesečno to pride tud 3-4evre. Sm probala že cool stop itd pa nč ne pomaga. Sej če ne jo bom mogla sama kupit, sam ni greh vprašat:)
Pokliči na mobicenter in reči, da želiš, da ti odjavijo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:novo
počakaj. čez en mesec ali malo več boš dobila ponudbo v kateri bo pisalo a)40e bonusa za nov telefon b)100e za pogovore...
isto ponudbo sem dobla js aprila... pa je nism izkoristla... čez mesec in pov pa novo da mi dajo 40e zravn za fon... naročnina-2 leti bi se mi iztekla konc julija. isto so zj poslali tipu, ko bo mu septembra potekla naročnina. tisti fon boš pa dobla takrat tudi. in še za nižjo ceno
-
_mala_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 10. 2005
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:novo
to sem jaz tudi dobila prejšnji mesec in ko bereš tisto piše zelo zavito, vsaj meni se je zdelo. razumela sem kot da si ti lahko izbereš mobitel v vrednosti 50€ ali pa bon al pač vrednost 50€. ampak ko sem boljše prebrala sem ugotovila, da si ti pač izbereš telefon ampak plačaš tolko kot stane ali pa izbereš 50€, v obeh primerih pa se s pogodbo zavežeš za dve leti. ne vem če je tak, pač jaz sem tak razumela....lahko pa tudi pokličeš na simobil al pa greš tja pa povprašaš malo
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A se prodaja Avonova kozmetika tut u kaki drogeriji?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
_mala_ napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:novo
to sem jaz tudi dobila prejšnji mesec in ko bereš tisto piše zelo zavito, vsaj meni se je zdelo. razumela sem kot da si ti lahko izbereš mobitel v vrednosti 50€ ali pa bon al pač vrednost 50€. ampak ko sem boljše prebrala sem ugotovila, da si ti pač izbereš telefon ampak plačaš tolko kot stane ali pa izbereš 50€, v obeh primerih pa se s pogodbo zavežeš za dve leti. ne vem če je tak, pač jaz sem tak razumela....lahko pa tudi pokličeš na simobil al pa greš tja pa povprašaš malo
v teh primerih močno priporočam branje drobnega tiska & klic, kr se hitro lahko zaje*eš
NOVO
ostali so mi 4je boni, en je zapadu 31. maja, druga dva 30. junija in zadnji mi bo 31.7.. nikoli nism mela časa jih it zamenjat in dvomim da bom mela čas vse do sredine septembra/oktobra.. do kdaj lahko zamenjam bone? velja zmenjat bone iz prejšnjega šolskega leta za naslednje al morem obvezno pred oktobrom?
-
ja full je zafrknjeno napisano.. sej zato me pa zanima po kakšni ceni bi zdej loh kupla fon, če je bla posebna ponudba da ga lahko kupim po orto cenah.. morm se sprehodt do kšnga centra hvala usem!
vanessa... a ni tko da lahko bon zamenjaš samo en mesec po tem ko ti preteče?
damjanč.. mislm da je to sam kataloška prodaja.
vanessa... a ni tko da lahko bon zamenjaš samo en mesec po tem ko ti preteče?
damjanč.. mislm da je to sam kataloška prodaja.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
telefon lahko kupiš po taki ceni, kot je, ampak predčasno (preden ti potečeta 2 leti) ali pa koristiš popust. V vsakem primeru se naprej vežeš 2 leti. Tako da imaš različne opcije...
- če si ziher, da najmanj 2 leti ne boš rabila novega telefona vzemi popust
- če nujno rabiš nov telefon, vzami telefon
- če ne rabiš ničesar, zadevo pusti in vzami telefon, ko ga boš rabila
v vsakem primeru imaš pa ceno za telefon po tistem paketu, ki ga imaš.
- če si ziher, da najmanj 2 leti ne boš rabila novega telefona vzemi popust
- če nujno rabiš nov telefon, vzami telefon
- če ne rabiš ničesar, zadevo pusti in vzami telefon, ko ga boš rabila
v vsakem primeru imaš pa ceno za telefon po tistem paketu, ki ga imaš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
^^ kr neki, zakaj pol pošiljajo "spešl" ponudbo? zavajanje peesmo..
hvala
hvala
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
^^Verjetno zato, ker ti bo potekla pogodba, pa bi radi podaljšal za 2 leti.. isto so meni poslal, sam nisem izkoristla, ker čakam, da pride kakšen všečen telefon v ponudbo.
kdo ve, kaj se zgodi, ko ti pri simobilu poteče naročniška pogodba? ti jo podaljšajo za 2 leti, tud če ne kupiš telefona/koristiš bonusa?
kdo ve, kaj se zgodi, ko ti pri simobilu poteče naročniška pogodba? ti jo podaljšajo za 2 leti, tud če ne kupiš telefona/koristiš bonusa?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov