Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Wooo,prosim če slučajno katera ve,res bi rada našla nazaj...
Kakšne 2 tedna nazaj sem na FB-ju našla eno aplikacijo,da si si homapeg od googla naštimal z eno fotko.Jaz sem imela črnobelega tigra in sem bila čist zacopana v to fotko,zdaj se mi je pa zbrisal in ne najdem nikjer več.Sem v google napisala že 200 možnosti pa nič...
a ve kdo o čem govorim?
Kakšne 2 tedna nazaj sem na FB-ju našla eno aplikacijo,da si si homapeg od googla naštimal z eno fotko.Jaz sem imela črnobelega tigra in sem bila čist zacopana v to fotko,zdaj se mi je pa zbrisal in ne najdem nikjer več.Sem v google napisala že 200 možnosti pa nič...
a ve kdo o čem govorim?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^iGoogle themes? mogoče?
prinzessin, joj, tega pa žal ne bi vedla, sama še nisem uporabljala, ampak načeloma naj ne bi (to naj bi sploh bla prednost teh "gum")..
prinzessin, joj, tega pa žal ne bi vedla, sama še nisem uporabljala, ampak načeloma naj ne bi (to naj bi sploh bla prednost teh "gum")..
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 19. Sep. 2009 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
^^ Kolk si ga pa nažgala? če ni skrivnost =)
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ej da se ti ni kdo gor usedu? Če se ti zdi, da nisi tolk telefonirala.
Drugač pa glede obročnega plačevanja nimam pojma, pri Mobitelu ti pa itak najprej opomin pošljejo, potem ti pošlejo SMS da bojo odklopli i pol čez neki dni odklopijo.
Drugač pa glede obročnega plačevanja nimam pojma, pri Mobitelu ti pa itak najprej opomin pošljejo, potem ti pošlejo SMS da bojo odklopli i pol čez neki dni odklopijo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pri Simobilu tudi, dobiš najprej "grozilni SMS", kot jz temu rečem , potem te pa odklopijo nekaj dni kasneje (če se vmes ne plača računa).renatka_ napisal/-a:Drugač pa glede obročnega plačevanja nimam pojma, pri Mobitelu ti pa itak najprej opomin pošljejo, potem ti pošlejo SMS da bojo odklopli i pol čez neki dni odklopijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov