Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Tamarra* napisal/-a:^^ hvala vama
pa spet novo vprašanje dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?
če je srebro ali pa belo zlato mora met štempl. ponavari je na onem krogecu, ko se zapira zapestnica.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Tamarra* napisal/-a:
pa spet novo vprašanje dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?
odnesi v zlatarno, povej, da si dobila darilo ter da te zanima, kako se je obdarovatelj izprsil...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
če bi blo darilo prav iz swarovski trgovine, potem bi bila zapestnica iz platine in zelo občutljiva - zraven originala dobiš "navodila za uporabo": čiščenje samo s tekočo vodo in mehko krpo, ne se tuširat z njo, po vsakem nošenju se jo obriše...itd.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
LaHauteCouture napisal/-a:haley napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo
drgač pa v vsaki lekarni
A ma to vonj po alkoholu? Čist prav tak kot v bolnicah ob postli?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Naja* napisal/-a:NOVO
Za Final Destination sem gledala, da ga pri nas (sicer novejši kino z nekaj dvoranami, a ne velik) predvajajo v 2D tehniki in mi ni jasno kako to izgleda? Vem da določene filme in animirane filme predvajajo v 3D tehniki, nisem pa še slišala za 2D. A je to potem normalno, brez kakšnih efektov v dvorani?
a je tole resno vprasanje
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
renatka_ napisal/-a:LaHauteCouture napisal/-a:haley napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo
drgač pa v vsaki lekarni
A ma to vonj po alkoholu? Čist prav tak kot v bolnicah ob postli?
Podoben, ampak verjetno se od firme do firme mal razlikuje. Mi imamo doma enga iz Baby centra in smrdi!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Naravnost dol po Dunajski proti centru, pred Bavarcem zaviješ levo in pol 1. desno. Hm, cca 7-10 min s kolesom..peš bi jz rekla 20-25min?Naja* napisal/-a:Mi zna katera razložit kje mi je najbližje it od Kardeljeve ploščadi (ef, fdv, fu) do Miklošičeve ceste? In koliko min je peš in koliko s kolesom?
http://img30.imageshack.us/i/potg.jpg/
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V najemniško študentsko sobo bi rada prenesla 2-3 posterje in nekaj izrezkov, ki so mi nadvse dragi. Problem je, da seveda ne smem limat tega na stene/pohištvo, pripenjat s kakšnimi žebljički pa še manj-kaj pa lahko naredim??Če sploh kaj? Na kaj/kako lahko pripnem/navesim svoje slikce?
Zadnjič spremenil prinzessin, dne 19. Sep. 2009 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ a to se pol nič ne pozna na steni, ko dol vzameš nazaj, četudi imaš npr. celo leto gor nalimano?
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]