Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 17. Sep. 2009 20:46

Tamarra* napisal/-a:^^ hvala vama :)

pa spet novo vprašanje :D dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?

če je srebro ali pa belo zlato mora met štempl. ponavari je na onem krogecu, ko se zapira zapestnica.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Sep. 2009 21:47

Tamarra* napisal/-a:
pa spet novo vprašanje :D dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?

odnesi v zlatarno, povej, da si dobila darilo ter da te zanima, kako se je obdarovatelj izprsil... :D :D :D :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 18. Sep. 2009 7:44

če bi blo darilo prav iz swarovski trgovine, potem bi bila zapestnica iz platine in zelo občutljiva - zraven originala dobiš "navodila za uporabo": čiščenje samo s tekočo vodo in mehko krpo, ne se tuširat z njo, po vsakem nošenju se jo obriše...itd.
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 18. Sep. 2009 16:34

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 18. Sep. 2009 16:41

LaHauteCouture napisal/-a:
haley napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane? :)

Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo :oops:

drgač pa v vsaki lekarni

A ma to vonj po alkoholu? Čist prav tak kot v bolnicah ob postli?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 18. Sep. 2009 16:45

Naja* napisal/-a:NOVO

Za Final Destination sem gledala, da ga pri nas (sicer novejši kino z nekaj dvoranami, a ne velik) predvajajo v 2D tehniki in mi ni jasno kako to izgleda? Vem da določene filme in animirane filme predvajajo v 3D tehniki, nisem pa še slišala za 2D. :oops: A je to potem normalno, brez kakšnih efektov v dvorani?

a je tole resno vprasanje :rofl: :rofl: :lach: :biggthumpup: :loldev:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 18. Sep. 2009 18:47

renatka_ napisal/-a:
LaHauteCouture napisal/-a:
haley napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane? :)

Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo :oops:

drgač pa v vsaki lekarni

A ma to vonj po alkoholu? Čist prav tak kot v bolnicah ob postli?

Podoben, ampak verjetno se od firme do firme mal razlikuje. Mi imamo doma enga iz Baby centra in smrdi! :tot:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 18. Sep. 2009 21:28

^^ jz sm ga kupla v dmu, bil je približno 3€, pa ko si ga daš na roke ma malo vonja po razkužilu, ko pa ga vtreš pa celo lepo diši, tak mal sladek vonj. Imenuje pa se ANTIMIKROB-S.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 18. Sep. 2009 21:30

Mi zna katera razložit kje mi je najbližje it od Kardeljeve ploščadi (ef, fdv, fu) do Miklošičeve ceste? In koliko min je peš in koliko s kolesom?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Sep. 2009 21:53

Naja* napisal/-a:Mi zna katera razložit kje mi je najbližje it od Kardeljeve ploščadi (ef, fdv, fu) do Miklošičeve ceste? In koliko min je peš in koliko s kolesom?
Naravnost dol po Dunajski proti centru, pred Bavarcem zaviješ levo in pol 1. desno. :) Hm, cca 7-10 min s kolesom..peš bi jz rekla 20-25min?
http://img30.imageshack.us/i/potg.jpg/
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Sep. 2009 9:52

^^ Js bi pa rekla, da je mal več, glede na to, da je 3 - 3.5 km iz Kardeljeve do Miklošičeve.
Uporabniški avatar
Naja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Naja* » 19. Sep. 2009 11:06

Ok hvala ti :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 19. Sep. 2009 16:34

V najemniško študentsko sobo bi rada prenesla 2-3 posterje in nekaj izrezkov, ki so mi nadvse dragi. Problem je, da seveda ne smem limat tega na stene/pohištvo, pripenjat s kakšnimi žebljički pa še manj-kaj pa lahko naredim??Če sploh kaj? Na kaj/kako lahko pripnem/navesim svoje slikce?
Zadnjič spremenil prinzessin, dne 19. Sep. 2009 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Sep. 2009 16:41

^^Blu-tack :D oz. pri nas se dobi od Uhu neka zadeva, taka guma je...kot prežvečen čigumi. :)
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 19. Sep. 2009 16:55

^^ a to se pol nič ne pozna na steni, ko dol vzameš nazaj, četudi imaš npr. celo leto gor nalimano?
I am not an enigma, just a contradiction!

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]