Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
borboletta napisal/-a:^^
pa v DMju ga majo (velicga na pumpico-okoli 3,5€ in majhnega v flaški kot gel, okoli 3€
V DMu majo Antimikrob S, majo ga tud v lekarnah sam tm je ful dražji...tko, da se splača kupit v DMu.
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
NOVOOO!!
Mi smo eni kolegici za b.day narocile Cosmota za eno leto. In nas zanima ce bo dobila koledarcek oktobra?? in kdaj bo prejela darilo ob zacetk narocnine??( takrat ko bo prvi cosmo priso?? ) in kaj je sploh darilo letos??
Mi smo eni kolegici za b.day narocile Cosmota za eno leto. In nas zanima ce bo dobila koledarcek oktobra?? in kdaj bo prejela darilo ob zacetk narocnine??( takrat ko bo prvi cosmo priso?? ) in kaj je sploh darilo letos??
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
NOVO
Imam cel kup igrač, ki jih ne potrebujem več in bi jih rada podarila.. ima kdo kakšno idejo kam bi bilo najbolje, da jih dam? Lani vem, da sta imela Petrol in RK akcijo zbiranja igrač, te pa so šle otrokom v Sloveniji, Srbiji, Bosni.. Ve kdo za kaj podobnega?
Imam cel kup igrač, ki jih ne potrebujem več in bi jih rada podarila.. ima kdo kakšno idejo kam bi bilo najbolje, da jih dam? Lani vem, da sta imela Petrol in RK akcijo zbiranja igrač, te pa so šle otrokom v Sloveniji, Srbiji, Bosni.. Ve kdo za kaj podobnega?
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
NOVO
Za Final Destination sem gledala, da ga pri nas (sicer novejši kino z nekaj dvoranami, a ne velik) predvajajo v 2D tehniki in mi ni jasno kako to izgleda? Vem da določene filme in animirane filme predvajajo v 3D tehniki, nisem pa še slišala za 2D. A je to potem normalno, brez kakšnih efektov v dvorani?
Za Final Destination sem gledala, da ga pri nas (sicer novejši kino z nekaj dvoranami, a ne velik) predvajajo v 2D tehniki in mi ni jasno kako to izgleda? Vem da določene filme in animirane filme predvajajo v 3D tehniki, nisem pa še slišala za 2D. A je to potem normalno, brez kakšnih efektov v dvorani?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
haley napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo
Malo bom OT, a me zanima kako se uporablja ta gel za roke, ko ste kje zdoma? A se namažete z njim, pa potem roke popivnate v kakšen robček ali kaj podobnega? Meni se zdi dosti bolj preprosto in priročno imeti pri sebi v torbici antibakterijske robčke, da si vmes, ko si nimam kje umiti roke (recimo v trgovini ali kje po mestu) obrišem roke, pa še suhe ostanejo.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ta gel se vmasira v roke (ne dobesedno) ampak drgnes dokler ne izhlapi-priblizno 30s. nikoli se pa ne spira
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ni nujno (in nočem za to "neumnost" nove teme odpirat), ampak če ma kdo par sekund viška, bi vas prosila za glas ali dva: http://tweeterwall.mallplace.com/tw/fan-series/adam-lambert
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De napisal/-a:Ni nujno (in nočem za to "neumnost" nove teme odpirat), ampak če ma kdo par sekund viška, bi vas prosila za glas ali dva: http://tweeterwall.mallplace.com/tw/fan-series/adam-lambert
ni panike...kako to mislis?kako glasujemo?na to tvojo slikco ki jo imas za avtar (da ne bom za koga drugega glasovala)
-
Tammy_De - Cosmofrik
SWEETprinces napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:Ni nujno (in nočem za to "neumnost" nove teme odpirat), ampak če ma kdo par sekund viška, bi vas prosila za glas ali dva: http://tweeterwall.mallplace.com/tw/fan-series/adam-lambert
ni panike...kako to mislis?kako glasujemo?na to tvojo slikco ki jo imas za avtar (da ne bom za koga drugega glasovala)
Ne, za avatar mam sebe, nick je Tammy_de (tko k tuki) pa glasujete z klikom na plusek (+). Hvalaaaa!!!
-
sm ze enkrat na kok casa pa lahko? kaka pa je nagrada?
-
Tammy_De - Cosmofrik
Na 20minut, nagrada je članstvo v njegovem twitterskem fanclubu, neki tazga. Še enkrat hvala, zlata si!
-
vem :angel:
sem sla enkrat za vikend smucat ker sem folku tezila da glasujejo za mojega tipa. itak si vsi pomagajo med sabo samo moras dost folku za tezit
sem sla enkrat za vikend smucat ker sem folku tezila da glasujejo za mojega tipa. itak si vsi pomagajo med sabo samo moras dost folku za tezit
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
LaHauteCouture napisal/-a:NOVO
oglas lahko daš na www.podarimo.si
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov