Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ hvala vama
pa spet novo vprašanje dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?
pa spet novo vprašanje dobila sem zapestnico iz Claudie z Swarovski kristali - zdaj pa me zanima, iz kakšnega materiala je ponavadi potem zapestnica - srebrna, belo zlato, navaden 'kič'? Da malo vem, kako ravnat z njo, ker je zelo lepa, tudi swarovski kristali so čudoviti in menda kar kvalitetni, ne vem pa če k tem kamnom dajejo 'kič' zraven ali je nujno, da je potem tudi cela zapestnica bolj kvalitetna?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sigurn je kic. sem sla enkrat v swarovskega vprasat pa mi je prodajalka zelo nerada povedala da je kic. cudno da ne dajejo srebra...
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
*ka!a* napisal/-a:nujno!
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
Kolegica je poklicala na eno šolo tle pri nas, se pozanimala, če je možno in se vpisala kao kot izredna dijakinja. Dala je pa 100€.
-
^cherry^ napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:nujno!
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
Kolegica je poklicala na eno šolo tle pri nas, se pozanimala, če je možno in se vpisala kao kot izredna dijakinja. Dala je pa 100€.
na katero pa? pa kdaj?
-
Tamarra* napisal/-a::( skoda, ker je zapestnica tako čudovita.. Kaj pa lahko naredim, da mi ne bo 'zbarvala' oz. zelenega puščala na koži in oksidirala preveč?
ves to je full odvisno...jst mam kr neki kica pa enega nosim ze 2 leti pa je cist ok, en mi pa po dveh nosenjih oksidira...
-
full hvala...sm v ornk krizi
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
haley napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo
drgač pa v vsaki lekarni
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
pa v DMju ga majo (velicga na pumpico-okoli 3,5€ in majhnega v flaški kot gel, okoli 3€
pa v DMju ga majo (velicga na pumpico-okoli 3,5€ in majhnega v flaški kot gel, okoli 3€
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ja bi ga kupila preko oriflama, ampak se mi res ne da čakat, da dobim
DM pa je tudi na beli listi menda, (mogoče se najde celo kaj od Balee) tako da najboljše, da grem tja pogledat
drugače pa, a je to bolj močno mazilo? Ker imam navado, da si roke pogosto umivam (takoj, ko se česa dotaknem, kar ni moje, sploh kakšni avtobusi, mize ipd.) in vedno iščem tekočo vodo, pa bi me ta gel malo rešil, ampak se bojim da je toliko močen, da bo preveč za kožo tako pogosto, kaj mislite? Ne spoznam se ravno preveč na te stvari, ampak ne bi rada tvegala, da si še kje kožo poškodujem ali kaj podobnega.
DM pa je tudi na beli listi menda, (mogoče se najde celo kaj od Balee) tako da najboljše, da grem tja pogledat
drugače pa, a je to bolj močno mazilo? Ker imam navado, da si roke pogosto umivam (takoj, ko se česa dotaknem, kar ni moje, sploh kakšni avtobusi, mize ipd.) in vedno iščem tekočo vodo, pa bi me ta gel malo rešil, ampak se bojim da je toliko močen, da bo preveč za kožo tako pogosto, kaj mislite? Ne spoznam se ravno preveč na te stvari, ampak ne bi rada tvegala, da si še kje kožo poškodujem ali kaj podobnega.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
joy23 napisal/-a:Novo:
A je možno tekme aktualnega prvenstva v košarki pogledat kje na netu?
ne vem, vem pa da so naši spet zmagal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]