Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
NOVO
v kratkem se odpravljam na okulistični pregled in me zanima naslednje: če ti določijo večjo/manjšo dioptrijo, pa se odločiš tudi za menjavo očal, ne samo stekel, a ti lahko stara očala vzamejo 'v račun', se pravi da potem pač manj plačaš za nova?
v kratkem se odpravljam na okulistični pregled in me zanima naslednje: če ti določijo večjo/manjšo dioptrijo, pa se odločiš tudi za menjavo očal, ne samo stekel, a ti lahko stara očala vzamejo 'v račun', se pravi da potem pač manj plačaš za nova?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
my_self napisal/-a:NOVO
Ko neseš v banko denar na roke (oz. gotovino) z namenom da ga boš nekomu nakazal ti dajo neko položnico ki jo je treba izpolnit. Kaj vse rabiš za ene podatke (poleg št računa, imena in priimka osebe,..)?
Načeloma še naslov.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*QueenBitch* napisal/-a:my_self napisal/-a:NOVO
Ko neseš v banko denar na roke (oz. gotovino) z namenom da ga boš nekomu nakazal ti dajo neko položnico ki jo je treba izpolnit. Kaj vse rabiš za ene podatke (poleg št računa, imena in priimka osebe,..)?
Načeloma še naslov.
Tko ja. Sm mela pred kratkim srečanje z izpolnjevanjem take položnice.
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Glede Urbane in LPPja..
Žetoni bojo v prodaji do 15.9. letos, z njimi in gotovino se bo dal plačevat do konca leta. Urbano do 15. 9. izdelajo brezplačno, po tem datumu bo za plačat 2 €. Nafilat se jih da na urbanomatih (najmanj 1 in največ 50€) al pa v trafikah oz. lpp centru za (najmanj 0,80, največ pa nvem kolk).
Za brezplačno prestopanje mate pa na voljo 90 minut, ne samo eno uro
Žetoni bojo v prodaji do 15.9. letos, z njimi in gotovino se bo dal plačevat do konca leta. Urbano do 15. 9. izdelajo brezplačno, po tem datumu bo za plačat 2 €. Nafilat se jih da na urbanomatih (najmanj 1 in največ 50€) al pa v trafikah oz. lpp centru za (najmanj 0,80, največ pa nvem kolk).
Za brezplačno prestopanje mate pa na voljo 90 minut, ne samo eno uro
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
Libido. napisal/-a:NOVO!
Če mi potrdilo o šolanju velja od 1.10.2008 do 31.9.2009, lahko s ŠS napotnico za september 2009 že normalno dobim, al morem predložit že novo potrdilo?
ja za september še dobiš napotnico, potem pa boš mogla v oktobru spet po novo it,ker ti ta poteče 31.9.2009. zdaj če boš samo v septembru delala te tak ni problema, če boš pa potem še delala v oktobru pa je bolše če podalšaš status in si vzameš kar stalno!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
študentka20 napisal/-a:Libido. napisal/-a:NOVO!
Če mi potrdilo o šolanju velja od 1.10.2008 do 31.9.2009, lahko s ŠS napotnico za september 2009 že normalno dobim, al morem predložit že novo potrdilo?
ja za september še dobiš napotnico, potem pa boš mogla v oktobru spet po novo it,ker ti ta poteče 31.9.2009. zdaj če boš samo v septembru delala te tak ni problema, če boš pa potem še delala v oktobru pa je bolše če podalšaš status in si vzameš kar stalno!
Hvala! Sej se mi je zdelo, ampak ker sem jo naročla že začetek meseca preko interneta in je nisem dobila sem mislila da mogoče pa že rabim novo potrdilo ... No, sem poklicala tja in mi jo bojo poslali (končno!)
Let's swim to the moon .....
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
NOVO
sem stara Zoisova štipendistka, v tem letu prvič vpisana v absolventa. ker pa sem enkrat ponavljala in enkrat pavzirala bom v tem študijskem letu junija 2010 dopolnila 26 let.
zanima me,če kdo ve (ne najdem in ne najdem pogodbe) ali moram diplomirati do junija ali lahko septembra 2010?
sem stara Zoisova štipendistka, v tem letu prvič vpisana v absolventa. ker pa sem enkrat ponavljala in enkrat pavzirala bom v tem študijskem letu junija 2010 dopolnila 26 let.
zanima me,če kdo ve (ne najdem in ne najdem pogodbe) ali moram diplomirati do junija ali lahko septembra 2010?
...if there are roses, they will blossom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov