Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Aloha, ful hvala za receptek za milkšejk (če veš še kšno tako mešanco mi kr napiši, bom vesela )
Aja, pa jst v Mozilli te tud ne vidm.
Aja, pa jst v Mozilli te tud ne vidm.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
delusional napisal/-a:iiiiiiiijoj.....spoznala sem enega tipa iz ene druge države in me zanima, če kdo ve kake vse varjante obstajajo, da bi ga našla (na netu)?? vse kar vem je, iz kje je in lahko dobim kako sliko ko sva plesala skupaj. (imena ne vem)
če ne veš niti inema in priimka, bo težko kaj...drgače pa samo stric google
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
lesnik napisal/-a:Oj novo koliko časa je treba čakati če greš delati novo osebno izkaznico?
lahko doplačaš 2€ pa v polovičnem času dobiš. vsaj moj je lani tak naredo.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Za vse tiste k mate mlajše sestre, verjetno kar pod 15 in ki berejo revijo COOL rabla bi kodo kako izklopit pošiljanje njihovih smsov, ker mesečno to pride tud 3-4evre. Sm probala že cool stop itd pa nč ne pomaga. Sej če ne jo bom mogla sama kupit, sam ni greh vprašat:)
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Jst mam tut eno vprašanje. Avgusta grem na Švedsko in me zanima, če je Evropska kartica dovolj za zavarovanje? Se mi zdi da moram vseeno skleniti tisto z asistenco (Coris)? Pa če je katera že to sklenila, me tut zanima, če teh 12€ plačaš samo enkrat? Pa si potem zavarovan za en teden? Hvala.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov