Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kaj pa je narobe z mašnco?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eh,aja...te pa bom s šuhi na ježeke okol hodla. Upam, da bom potem bolj kul
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
positive vibration napisal/-a:Kaj pa je narobe z mašnco?
Mam dvojne vezalke pa mal smešno zgleda
Kaj se rima na Sara al pa Sarah?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
NOVO
Jaz bi potrebovala sledeče...Ker nimam pojma kako se temu reče bom probala čimboljš opisat, tisti k žviste v bloku brez balkona boste bolje vedeli: Imaš dvoje "pant" s kolesci in to pritrdiš na eno okno, seveda zunanja stran, drugo "panto" pa na drugo okno. Skozi to kolesce napelješ plastično žico in potem imaš za obešanje perila. Ko obešaš perilo to žico vlečeš... joooi strela noo k res ne vem kako bi to opisala?!?! (niti slikce tega ne najdem)
No, zanima me kje se to prodaja, ker v Obiju nimajo in v Merkurju tud ne??
Hvala za pomoč. LP
Jaz bi potrebovala sledeče...Ker nimam pojma kako se temu reče bom probala čimboljš opisat, tisti k žviste v bloku brez balkona boste bolje vedeli: Imaš dvoje "pant" s kolesci in to pritrdiš na eno okno, seveda zunanja stran, drugo "panto" pa na drugo okno. Skozi to kolesce napelješ plastično žico in potem imaš za obešanje perila. Ko obešaš perilo to žico vlečeš... joooi strela noo k res ne vem kako bi to opisala?!?! (niti slikce tega ne najdem)
No, zanima me kje se to prodaja, ker v Obiju nimajo in v Merkurju tud ne??
Hvala za pomoč. LP
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
NOVO
Moj fant bi se rad vpisal na ekonomsko fakulteto v Ljubljani, vpisal bi se z diplomo. Ali bi imel pri tem kakšno prednost? Klical je že na kafulteto, da bi se pozanimal, pa se nikoli nobeden ne javi.. Ali ve kdo kaj o tem in tudi o tem, kolikšno povprečje mora imeti?
Moj fant bi se rad vpisal na ekonomsko fakulteto v Ljubljani, vpisal bi se z diplomo. Ali bi imel pri tem kakšno prednost? Klical je že na kafulteto, da bi se pozanimal, pa se nikoli nobeden ne javi.. Ali ve kdo kaj o tem in tudi o tem, kolikšno povprečje mora imeti?
Zadnjič spremenil Killah_babe, dne 28. Avg. 2009 14:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Feist. napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Kaj pa je narobe z mašnco?
Mam dvojne vezalke pa mal smešno zgleda
Kaj se rima na Sara al pa Sarah?
Sara nema para
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Za tiste v MB;
Pozna kdo knjigarno/papirnico (blizu Europarka lepo prosim), ali pa celo v Qlandiji ce je kaksna, kjer bi prodajali zvezke za solo (Po moznosti tiste Akte, mape)?
Hvala!!
Pozna kdo knjigarno/papirnico (blizu Europarka lepo prosim), ali pa celo v Qlandiji ce je kaksna, kjer bi prodajali zvezke za solo (Po moznosti tiste Akte, mape)?
Hvala!!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
NOVO:
full mam krizo...danes sem ugotovila da nisem naredila enega izpita ki je pogoj, letnik pa ze ponavljam
kaksne so moje moznosti da obdrzim status? a obstaja se tretji rok za vpis pa do kdaj?
kako je pa s tem da se vpises na srednjo solo?
a ce se vpisem na visjo to pomeni da sem iskoristila enkrat ponavljanje in enkrat pavziranje/ponovni vpis. To pomeni da ce se mi se kdaj zalomi se lahko samo se izredno vpisem?
full mam krizo...danes sem ugotovila da nisem naredila enega izpita ki je pogoj, letnik pa ze ponavljam
kaksne so moje moznosti da obdrzim status? a obstaja se tretji rok za vpis pa do kdaj?
kako je pa s tem da se vpises na srednjo solo?
a ce se vpisem na visjo to pomeni da sem iskoristila enkrat ponavljanje in enkrat pavziranje/ponovni vpis. To pomeni da ce se mi se kdaj zalomi se lahko samo se izredno vpisem?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Statusa na univerzitetnem nivoju ne moreš več obdržali. Ne moreš se vpisati v 3. roku, ker si s tem ko si ponavljala (saj si imela status, a ne?) izkoristila "bonus" (bi ti omogoča prepis/ponavljanje...karkoli od tega, ampak le ENO in le enkrat).
Lahko se vpišeš v višjo šolo (ki so ločene od uni/vsš), ali pa na kak maturitetni tečaj, če se ti gre le za status.
Aja, lahko pa tudi pavziraš. V vsakem primeru pa se naslednje leto lahko spet vpišeš nazaj v višji letnik. Na nekaterih faksih brez problema dovolijo da obiskuješ predavanja in vaje, tudi če pavziraš oz. nisi dejansko vpisan na tist faks, le zment se moraš.
Lahko se vpišeš v višjo šolo (ki so ločene od uni/vsš), ali pa na kak maturitetni tečaj, če se ti gre le za status.
Aja, lahko pa tudi pavziraš. V vsakem primeru pa se naslednje leto lahko spet vpišeš nazaj v višji letnik. Na nekaterih faksih brez problema dovolijo da obiskuješ predavanja in vaje, tudi če pavziraš oz. nisi dejansko vpisan na tist faks, le zment se moraš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kej ves ce lahko med pauziranjem opravljas izpite za naslednji letnik?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO:
Ve kera, kje se da dobiti "nalepke" za mobilce (nekaj podobnega Swarovski kristalom, vendar cenejša različica - ni nujno, da je iz bleščic)? Ker ne vem, ali se mojemu Samsungu SHG J700V da zamenjat ohišje (bi rekla da ne ), sem si zaželela malo spremembe dizajna, ker sem drugače s telefonom kar se tiče funkcij čisto zadovoljna. Zaenkrat še, ker nimam keša za nakup novega, kr enega pocen pa tudi ne mislim kupit, ker ne kupujem telefona za kratko obdobje.
Ve kera, kje se da dobiti "nalepke" za mobilce (nekaj podobnega Swarovski kristalom, vendar cenejša različica - ni nujno, da je iz bleščic)? Ker ne vem, ali se mojemu Samsungu SHG J700V da zamenjat ohišje (bi rekla da ne ), sem si zaželela malo spremembe dizajna, ker sem drugače s telefonom kar se tiče funkcij čisto zadovoljna. Zaenkrat še, ker nimam keša za nakup novega, kr enega pocen pa tudi ne mislim kupit, ker ne kupujem telefona za kratko obdobje.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lahko, ampak jih mors placat. Sej mate zihr ksn cenik na spletni strani fakultete.
Live. Love. Surf.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov