Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1572 prispevkov
• Stran 3 od 105
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105
Naslednja
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
od vseh naprav kr sm jih uporabljala za drobit led, je še najbl simpl da v cunjo zaviješ led in ga na mizi z btom za meso zdrobiš.
NOVO
Ali katera pozna kakšen dober miks alkohola s sadjem? Naprimer, da zmiksam banano in pomaranč not pa dam Malibu? Al pa banana, mleko in še kšn alkohol?? Kakršna koli mešanica bi mi prišlo prav.
od vseh naprav kr sm jih uporabljala za drobit led, je še najbl simpl da v cunjo zaviješ led in ga na mizi z btom za meso zdrobiš.
NOVO
Ali katera pozna kakšen dober miks alkohola s sadjem? Naprimer, da zmiksam banano in pomaranč not pa dam Malibu? Al pa banana, mleko in še kšn alkohol?? Kakršna koli mešanica bi mi prišlo prav.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
*Principessa* napisal/-a:Ve kera kako se reče ruti (arabski), ki si jo daš na glavo in jo moraš nekako zavezati, nato pa še gor dati elastiko? Da bom poguglala, kako se da na glavo, ker je malo zakomplicirano in sem pozabila, kako mi jo je en v Tuniziji zavezal gor.
stric gugl prav da je to arab scarf (po angleško), po slovensko pa kar arabska ruta.
neki sm tukaj našla, če ti kaj pomaga.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Obstaja kakšen programček s katerim bi iz fotk naredila kratek filmček (v normalnem formatu, da bi se ga dalo objavut na youtubu).
Že cel dan googlam, pa mi nič ne pomaga, ker je vse plačjivo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
borboletta napisal/-a:Ali katera pozna kakšen dober miks alkohola s sadjem? Naprimer, da zmiksam banano in pomaranč not pa dam Malibu? Al pa banana, mleko in še kšn alkohol?? Kakršna koli mešanica bi mi prišlo prav.
Mleko pa alkohol skupi? Mislm, vsaj za moje pojme, to ni kul mešanca.
Drugač pa bovla je iz sadja in alkohola, in sicer lubenica, koščki ananasa, šampanjec in vodka ... v kakšnih količinah, pa ne vem, poglej kak recept, sej je verjetno na netu kej tazga.
Drugač pa mislm, da če obstaja jagodna vodka, potem lahko daš v vodko jagode pa je to to. Ne vem, mal eksperimentirej.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Moj ponavad zmeče use možno sadje zmeša in pol doliva al vino al rum. Občasno pa tud kkšno vodko,sam je treba pazit kero sadje s kero vodko.
A mogoče kdo ve kko je s preusmerjeno pošto ? Jeseni, ko bom živela v stanovanju in bom tam začasno prjauljena, ampak stalno bivališče bom mela doma. In bi preusmerla pošto na začasen naslov tko,da bi mi na moji "domači" pošti pošiljali pošto v moje stanovanje. A to se sploh da ?
A mogoče kdo ve kko je s preusmerjeno pošto ? Jeseni, ko bom živela v stanovanju in bom tam začasno prjauljena, ampak stalno bivališče bom mela doma. In bi preusmerla pošto na začasen naslov tko,da bi mi na moji "domači" pošti pošiljali pošto v moje stanovanje. A to se sploh da ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
gemini napisal/-a:Obstaja kakšen programček s katerim bi iz fotk naredila kratek filmček (v normalnem formatu, da bi se ga dalo objavut na youtubu).
Jst sem enkrat nardila filmčk iz fotk s pomočjo Picasse (dolg 50 min). Zastonj pa men se je zdel uredu ne vem pa, če je vredu za youtube, ker nisem objavljala ga
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
jagodka85 napisal/-a:borboletta napisal/-a:Ali katera pozna kakšen dober miks alkohola s sadjem? Naprimer, da zmiksam banano in pomaranč not pa dam Malibu? Al pa banana, mleko in še kšn alkohol?? Kakršna koli mešanica bi mi prišlo prav.
Mleko pa alkohol skupi? Mislm, vsaj za moje pojme, to ni kul mešanca.
O, ja, pa še kako je dobr!
Mleko + kokosou liker + led = božansko.
NOVO
Samo jst ne vidm več svojga avatarja al ga tut noben drug ne? Zginu, sam od sebe .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Jz ga tud ne vidm (če ti kej nuca to )..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V Mozilli se ne vidi, v Chromu pa se. Zanimivo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. Men pa v nobenem od brskalnikov ne kaže..
Prvi neprebran prispevek • 1572 prispevkov
• Stran 3 od 105
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]