Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
bom kar tukej vprašala: večkrat zasledim kje pri postopkih ličenja, da je treba najprej matirat ustnice preden nanesemo glos al šminko. mi zna kera povedat kako se to nardi, ker nimam pojma? mislim, nasploh ne vem kaj izraz matirati pomen
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
theNinna napisal/-a::)
Novo
v kateri trgovini v europarku, majo cenovno ugodno in lepe okvire za slike? Leonardo mogoče?
Hvala
za Europark nevem, maš pa v Obi-ju kr nekej izbire,pa mislm da kšn Bauhaus mogoče tud.
Al pa Ikea,če maš možnost do tja pridt. V Leonardotu so pa zihr dragi.
Glede žetonov..Žetoni se prodajajo do konc leta kukr sm jst do razumela.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
theNinna napisal/-a::)
Novo
v kateri trgovini v europarku, majo cenovno ugodno in lepe okvire za slike? Leonardo mogoče?
Hvala
V Doti lahko pogledaš, tam imajo stvari za dom
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
ALi ve katera, ali se lahko vpišem na višjo šolo , ki je v mojem kraju, ali bodo problemi, ker sem se vpisala že dvakrat?Ker mi noben na zdravstvenem faksu ni znal povedati, ali se bo isto štelo , da sem že drugič vpisana ali ne.
ALi ve katera, ali se lahko vpišem na višjo šolo , ki je v mojem kraju, ali bodo problemi, ker sem se vpisala že dvakrat?Ker mi noben na zdravstvenem faksu ni znal povedati, ali se bo isto štelo , da sem že drugič vpisana ali ne.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pozabila sm slovensko besedo za "hypocrat". Hvala vnaprej
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
emanuela napisal/-a:Imam eno vprašanje glede prepisa.Končala sem prvi letnik uprave, potem pa sem prijavo vložila v zdravstveno .Zdaj pa zaradi večih razlogov, na katere ne morem vplivati, ne morem študirati v tako oddaljenem kraju.
lahko se vpišeš na višjo.. nima nobene veze z univerzitetnim programom
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Kako se naštimajo vezalke v čevlju, da nimaš mašne, ampak da je sploh ni in je nekak noter skrita? In da pri tem ne moti in je fiksirana nekak?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]