Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
Zdravo,
mene pa zanima če kateri/a ve, kje bi lahko kupila lučke-žarnice, ki so malo manjše in je njihova svetloba prelivajočih se barv (od sredine in do ''konca'' osvetljenosti, se barve prelivajo, npr. v sredini je rdeča, potem pa se stopnjuje v oranžno in rumeno) . Sicer mal čudn opis, amapk ne vem kako jih drugače opisati, videla pa sem jih v finski savni v laškem in bi si jih sedaj rada nekaj dala v sobo.
mene pa zanima če kateri/a ve, kje bi lahko kupila lučke-žarnice, ki so malo manjše in je njihova svetloba prelivajočih se barv (od sredine in do ''konca'' osvetljenosti, se barve prelivajo, npr. v sredini je rdeča, potem pa se stopnjuje v oranžno in rumeno) . Sicer mal čudn opis, amapk ne vem kako jih drugače opisati, videla pa sem jih v finski savni v laškem in bi si jih sedaj rada nekaj dala v sobo.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
p!ka napisal/-a:NUJNO
Kaj nej napišem v žiuljenjepis za v službo ? Dobesedno use od rojstva, bratou, šolskega uspeha, služb... Kaj ?
v tej temi je Jochie zelo lepo razložil kako se napiše življenjepis. svetujem ti, da si temo pogledaš in da greš po njegovih navodilih
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
NOVO
Mi lahko katera prosim pove, kje uredim preklic spričevala s srednje šole in kakšen je postopek, da dobim novega?
Mi lahko katera prosim pove, kje uredim preklic spričevala s srednje šole in kakšen je postopek, da dobim novega?
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
Si klicala v referat? Mislm, da se to vse tm uredi. Za potem novga pa morš neke obrazce na občini urejat in je še ful za plačat.
Si klicala v referat? Mislm, da se to vse tm uredi. Za potem novga pa morš neke obrazce na občini urejat in je še ful za plačat.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
ja potem lahko pa po moje poskusiš samo še v trgovini s pohištvom..
- raztresenka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
NOVO!
pozna kdo kakšno bolezen, oz. zdravstveno težavo, pri kateri si oseba ne sme deliti sobe z drugo osebo, lahko pa si deli stanovanje???
pozna kdo kakšno bolezen, oz. zdravstveno težavo, pri kateri si oseba ne sme deliti sobe z drugo osebo, lahko pa si deli stanovanje???
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
raztresenka napisal/-a:NOVO!
Prašičja gripa? Gobavost? Karkoli nalezljivega.
Novo
Kje bi lahko dobila note za hrvaške pesmi in podobno?
- raztresenka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
*kayka* napisal/-a:raztresenka napisal/-a:NOVO!
a hočš zaprost za samsko sobo v študencu
ne, moja bodoča sostanovalka si neki obeta od tega...pride šele oktobra, ostali septembra, pa jo očitno skrbi kako sobo bo dobila... zgleda da je mnenja da nam bo naša nizka inteligenca preprečla videt njeno fejkanje...
Sonček-ja, sam to bi pomenilo da si niti stanovanja nebi smela delit...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov