Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO
Ve kdo, kje se da kupit šampanjec Moët Rose? Nujno moram vedet, ker bom kupla kot darilo in ne pride v poštev nič drugega.
Ve kdo, kje se da kupit šampanjec Moët Rose? Nujno moram vedet, ker bom kupla kot darilo in ne pride v poštev nič drugega.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
http://www.stat.si/imena.asp
Tole mogoce?
Tole mogoce?
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
NOVO
Jst bi pa nardila eno nezakonito reč in sicer, da dam potrdilo o vpisu na študentski servis od leta 2008/09, nekako spremenim na leto 2009/10, da mi potem podaljšajo status (da bom lahko delala). Zavedam se, da je to protizakonito in najbrš tega tud ne bom nardila, ker nimam jajc in bom že najdla kšno drugo rešitev, zanimam me samo teoretično kakšna možnost je da te dobijo in če je katera že to nardila?
Jst bi pa nardila eno nezakonito reč in sicer, da dam potrdilo o vpisu na študentski servis od leta 2008/09, nekako spremenim na leto 2009/10, da mi potem podaljšajo status (da bom lahko delala). Zavedam se, da je to protizakonito in najbrš tega tud ne bom nardila, ker nimam jajc in bom že najdla kšno drugo rešitev, zanimam me samo teoretično kakšna možnost je da te dobijo in če je katera že to nardila?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*skokica* napisal/-a:^Provin načeloma ima Moët & Chandon. Pojdi pogledat.
OK, hvala.
-
SunFlower* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
- Kraj: Ljubljana
*Gaja* napisal/-a:novo
ve kera kje se dobijo tista črtasta očala ki so zdej ful IN? rabila bi v beli, roza ali vijola barvi
vidla sm jih na petrolu natančneje na lomu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov