Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pojdi na isohunt.com . Vtipkaj v Search naslov komada in ga najdeš- sicer v mapah (npr.: German TOP100 Single Charts 21.12.2009) in potem označiš le to datoteko (na 27 mestu je
). To s torrenti seveda

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ha?M!NA napisal/-a:powerpuf napisal/-a:NUJNO kako se spremeni velikost pisave na računalniku? ker se mi je vse pomanjšalo
klikneš na miškin gumb c sredini in ga vrtiš.
Hočeš rečt: klikneš (in držiš) ctrl + vrtiš srednji miškin gumb (ze IE, Firefox, Chrome)?
Ali: ctrl + +/-
Dodatno vprašanje za powerpuf: v brskalniku je vse pomanjšan al si se z resolucijo zaslona špilala?
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
purple_rain napisal/-a:Ha?M!NA napisal/-a:powerpuf napisal/-a:NUJNO kako se spremeni velikost pisave na računalniku? ker se mi je vse pomanjšalo
Hočeš rečt: klikneš (in držiš) ctrl + vrtiš srednji miškin gumb (ze IE, Firefox, Chrome)?
Dodatno vprašanje za powerpuf: v brskalniku je vse pomanjšan al si se z resolucijo zaslona špilala?
naj bi, ja:)
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
purple_rain napisal/-a:Ha?M!NA napisal/-a:powerpuf napisal/-a:NUJNO kako se spremeni velikost pisave na računalniku? ker se mi je vse pomanjšalo
nevem s čim sem se špilala ker mi je začel stric tolči po tipkovnici tak da se mi je kar naenkrat spremenilo.
imam pa črke pomanjšane, ne celega brskalnika
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
buubbika napisal/-a:^^ Pokliči na 080 40 40 40 in povej svetovalcu, kako izklopit. Mislim, da ti dajo neko številko, ki jo vtipkaš. To je to.
NOVOO:
A dela danes morda Mercator na Bavarcu??
Zdi se mi da ne, nism pa zihr.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
*mala* - Cosmopsiho
NOVO:
A je kje na netu DVDRIP Live 8 in Live Aid?
Preiskala kar nekaj torrent strani, pa povsod le dvd-r (pa še to redko).
Rada bi imela oba koncerta na računalniku, da ni skoz Youtube.
A je kje na netu DVDRIP Live 8 in Live Aid?
Preiskala kar nekaj torrent strani, pa povsod le dvd-r (pa še to redko).
Rada bi imela oba koncerta na računalniku, da ni skoz Youtube.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Mislim da linki do takih strani niso dovoljeni
Žal so le odlomki, ali pa skor 18 GB dvd-r
Sem upala da kake dvdrip verzije obstajajo, pa očitno ni dovolj popularno

Žal so le odlomki, ali pa skor 18 GB dvd-r

Sem upala da kake dvdrip verzije obstajajo, pa očitno ni dovolj popularno

-
*mala* - Cosmopsiho
Neki sem pa le našla. Upam da bo pravo
hvala vseeno.

hvala vseeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]