Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mi ratalo, ampak so pošiljali s 6262. Sem mal pogooglala in sem poslala STOP nazaj, pa mislim da je ratal bomo vidl v roku 1. mesca
Hvala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
majchy84 napisal/-a:Našla sem 2 različici: mercator odjava na 2929 ali pa mmobil stop na 4848. Samo ne vem, kera je prava (če je sploh kera, probaj prvo možnost).
Žal ni nič od tega. Pri prvi možnosti so mi napisal, da ključna beseda ne obstaja, pri drugi pa nisem dobila nobenega povratnega smsa.
-
*mala* - Cosmopsiho
haley napisal/-a:Ko smo že ravno pri teh reklamnih smsih...a ve kdo kako odjaviti mercatorjeve smse? Sej mislim, da so brezplačni, ampak jaz jih ne želim več prijemat. Sm tudi že iskala na njihovih spletni strani pa nism nič našla.
S katere številke pa dobivaš?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Mnde moraš poklicat Mercator:
Telefon: 01/ 560-17-36
Telefaks: 01/560 10 70
Delovni čas reševanja reklamacij: 9 - 15h
Mogoče bi delovalo tudi STOP na 1919.
Telefon: 01/ 560-17-36
Telefaks: 01/560 10 70
Delovni čas reševanja reklamacij: 9 - 15h
Mogoče bi delovalo tudi STOP na 1919.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
rabla bi knjigo: bronislaw malinowski: coral gardens and their magic. če ma kera doma bi je bila zelo vesela. tudi samo na sposojo.. lp
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
*mala* napisal/-a:NOVO:
Kaj narediti, da moji mami nehajo pošiljati smse z Radia Ekspres? Ker ji vsakič poberejo skoraj 1€. Sem jim poslala mail, pa še niso odgovorili.
Kakšen sms poslati na katero številko za odjavo?
Sem že gledala na njihovi spletni strani, pa nič pametnega našla. Al sem pa slepa
haley napisal/-a:Ko smo že ravno pri teh reklamnih smsih...a ve kdo kako odjaviti mercatorjeve smse? Sej mislim, da so brezplačni, ampak jaz jih ne želim več prijemat. Sm tudi že iskala na njihovih spletni strani pa nism nič našla.
Js mislim, da lahk to pokličeš na mobitel al pa simobil, jim poveš, pa te oni odjavijo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
pol pa une tja poklič, pa se zmen/zder... kar bo pač treba
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov