Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
js sm kupla silikonski vložek za čevlje v Deichamnnu (pomoje sm narobe napisala,ampak...)...sicer ni isti kot na sliki, ma meni je ful fajn...
najboljše da greš pogledat...
p.s. slikce pa ne najdem
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kje najceneje kupiti tekilo? ker se mi ne da gledati po trgovinah in primerjati.
V kakšnem Lidlu, Eurospinu verjetno nimajo? (Hofer vem da nima).
Kje najceneje kupiti tekilo? ker se mi ne da gledati po trgovinah in primerjati.
V kakšnem Lidlu, Eurospinu verjetno nimajo? (Hofer vem da nima).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Nutella11
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2009
v bistvu je tko: meni je ginekolog napisal recept za celo leto (pac na tri mesece gres po nove babletke v lekarno). Meni pa se je letos dvakrat al trikrat zgodilo, da sem mogla zaradi pocitnic jemat dve skatlici skupaj, torej brez premora. In zdej mi je zmanjkala ena skatlica do takrat ko dobim nov recept. Se pravi, kr sm jemala parkrat skupaj brez pavze, sm s tem zgubila tri tedne oz. lih eno skatlico... na kratko, rabim eno skatlico do novega recepta. Naj grem k zdravniku?
-
*mala* - Cosmopsiho
Kaj pa da na kakšne vitaminske tablete napišeš: proti mačku ker dvomim da obstajajo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
softTouch napisal/-a:vem da sem že parkrat zasledila kak čaj proti mačku, samo se ne spomnim kje,pa ponavadi takih stvari nimajo v stalni ponudbi
obstaja neka stvar proti mačku, ker sm vidla velikrat oglas zuni.. če ga najdem ti sporočim kaj je, drgač pa kupi frutek pa dej gor nalepko =)
-
*mala* - Cosmopsiho
NOVO:
Kaj narediti, da moji mami nehajo pošiljati smse z Radia Ekspres? Ker ji vsakič poberejo skoraj 1€. Sem jim poslala mail, pa še niso odgovorili.
Kakšen sms poslati na katero številko za odjavo?
Sem že gledala na njihovi spletni strani, pa nič pametnega našla. Al sem pa slepa
Kaj narediti, da moji mami nehajo pošiljati smse z Radia Ekspres? Ker ji vsakič poberejo skoraj 1€. Sem jim poslala mail, pa še niso odgovorili.
Kakšen sms poslati na katero številko za odjavo?
Sem že gledala na njihovi spletni strani, pa nič pametnega našla. Al sem pa slepa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov