Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
¨nina¨ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
*amber* napisal/-a:NOVO!
Kje v wordu 2007 označim oz. odznačim, da mi podčrtuje z rdečo nepravilno zapisane besede?
hvala,
Lp
greš pod ORODJA (v orodni vrstici) - Možnosti - Črkovanje in slovnica - tu odznačiš/označiš (kar pač želiš) PREVERJAJ ČRKOVANJE MED VNOSOM.
upam, da se znajdeš ^^
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
¨nina¨ napisal/-a:*amber* napisal/-a:NOVO!
Kje v wordu 2007 označim oz. odznačim, da mi podčrtuje z rdečo nepravilno zapisane besede?
hvala,
Lp
greš pod ORODJA (v orodni vrstici) - Možnosti - Črkovanje in slovnica - tu odznačiš/označiš (kar pač želiš) PREVERJAJ ČRKOVANJE MED VNOSOM.
upam, da se znajdeš ^^
Hvala
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
NOVO!
Imam cel kup videokaset, ki jih ne potrebujem več.Vrgla jih bom v smeti, zanima pa me, če mogoče kdo ve, kam jih lahko odvržem?
Ali obstaja poseben smetnjak za takšne odpadke?
hvala!
Imam cel kup videokaset, ki jih ne potrebujem več.Vrgla jih bom v smeti, zanima pa me, če mogoče kdo ve, kam jih lahko odvržem?
Ali obstaja poseben smetnjak za takšne odpadke?
hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
klavdijak - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
NOVO:
mi lahko katera pomaga pri seminarski nalogi za kvantitativne metode.. kakšen naslov si sploh lahko tam izbereš?? namreč..meni ni nič jasno... =/ prosim, če je katera že delala seminarsko, ali pa vse vsaj naslov zanjo..če mi lahko pomaga..
pač..rabim predloge za naslov... hvala*
mi lahko katera pomaga pri seminarski nalogi za kvantitativne metode.. kakšen naslov si sploh lahko tam izbereš?? namreč..meni ni nič jasno... =/ prosim, če je katera že delala seminarsko, ali pa vse vsaj naslov zanjo..če mi lahko pomaga..
Lep dan**
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ja če rabiš kvantitativno nalogo, to pomeni da rabiš ogromno maso skopih podatkov.. torej karkoli iz statističnega urada, popis prebivalstva, ankete, kajenje med mladimi. povej vsaj predmet. je to sociologija, psihologija, filozofija?
-
¨nina¨ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
klavdijak napisal/-a:NOVO:
si iz upravne fakultete? rabiš prov za seminarsko nalogo ali samo mrežni plan?
drgač če si iz UF ti more na e-campusu vse pisat. če pa nisi ti pa ne morm pomagat.
-
niinii - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Ajča napisal/-a:Novo
Kje v Ljubljani mi bodo za ugodno ceno v enem dnevu razvili večjo fotografijo? (nad 30×45)
Sicer ne vem, če razvijajo tud tolk velike fotografije, ampak v Harvey Normanu razvijajo drugač ful ugodno. Lahko tam vprašaš, če tako velikost tudi.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
fotke ti lahko sprintajo v vsaki boljši fotokopirnici na format do A0.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Bi mi znal kdo priporočiti kakšno dobro stran z blogi?
Torej v smislu osebnega dnevnika na internetu, ne raznih modnih blogov itd..
Hvala
Torej v smislu osebnega dnevnika na internetu, ne raznih modnih blogov itd..
Hvala
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO
Kje se dobijo kapljice EUP Probiotic Revitaliz. Lotion (probiotične ampule za revitalizacijo las)?
Kje se dobijo kapljice EUP Probiotic Revitaliz. Lotion (probiotične ampule za revitalizacijo las)?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
niinii napisal/-a:Ajča napisal/-a:Novo
Kje v Ljubljani mi bodo za ugodno ceno v enem dnevu razvili večjo fotografijo? (nad 30×45)
Sicer ne vem, če razvijajo tud tolk velike fotografije, ampak v Harvey Normanu razvijajo drugač ful ugodno. Lahko tam vprašaš, če tako velikost tudi.
nad 30x45 je zadeva tiskana in ne več razvijana, ti pa to dejansko naredijo v vsaki fotokopirnici (za FFjem, malo morje tega). Fotografija (razvijana) pa je maksimalno do velikosti 30x45 oziroma 30x40
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov