Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
mobi informacije in lahko poklices in vprasas...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
maLaaa napisal/-a:še enkrat isto vprašanje:
Zanima me če mogoče ktera ve, če majo pri mobitelu(itak đabest) tut tko nareto, da lahko po enem letu dobiš nov telefon? Res bi nujno rabla..
Odvisno, ker telefon si kupla, pr enih lohk sklenes/podaljsas narocnino sam za en let, pr vecini majo pa za dve leti. Ce pa nisi kupla nobenga, k si sklenila đabest, ga lohk pa valda kadarkoli kups
Poglej u pogodbo, k si jo podpisala
Live. Love. Surf.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
rabim delujoč pralni stroj. po možnosti brezplačno ali za simbolično ceno, okolica MB.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
hvala libido, sem to že prej vidla, ampak je malo predaleč mi to...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
NOVO
jz mam en velik problem... nekej sm naročevala prek interneta, oni so mi poslali na mail račun, jz sem jim prek bank wire nakazala denar. dodatno sem plačala poštnino za hitro pošto preko DHLa, obljubljeno je bilo da bom dobila v maximalno treh dneh (iz nemčije). no, minilo je že skoraj 3 tedne od mojega plačila, pošiljke ni, na mail mi ne odgovarjajo. kam naj se obrnem? ne vem niti ali se je pošta 'zgubila' ali sploh niso poslali... dhl najbrž ne morem kar kontaktirat... v igri je kar precej denarja...
jz mam en velik problem... nekej sm naročevala prek interneta, oni so mi poslali na mail račun, jz sem jim prek bank wire nakazala denar. dodatno sem plačala poštnino za hitro pošto preko DHLa, obljubljeno je bilo da bom dobila v maximalno treh dneh (iz nemčije). no, minilo je že skoraj 3 tedne od mojega plačila, pošiljke ni, na mail mi ne odgovarjajo. kam naj se obrnem? ne vem niti ali se je pošta 'zgubila' ali sploh niso poslali... dhl najbrž ne morem kar kontaktirat... v igri je kar precej denarja...
Our passion is our strength <3
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Tyeisha napisal/-a:http://www.digital-life.si/index.php?cPath=17_18&osCsid=141edab5621a087e2b0d432705add3ac
SWEETprinces kaj takega?
jaaaaa ! hvala :bussi:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov