Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No ne rabim nujno pa vseeno, ker sem nova na tem študentskem področju samo želim preverit, če sm prav štekala ta koledar http://www.uni-lj.si/files/ULJ/userfile ... _09_10.pdf torej rdeči dnevi so pač navadni študijski dnevi, rumeni izpitna obdobja(kar smo pač od 21jan do 19feb doma), vijolčni so brezveze, zeleni smo pač frej, ker so prof. frej, BELI so pa tisti, ko ne hodimo na faks?!?! Torej smo frej od 25ga decemba do 3ga januarja?
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Zakon, hvala! Jz sm se pa bala, da zdj k smo resni študentje nimamo nč fraj. :\ Čeprav so kreteni nam izpite vrgli vsi na iste dneve in to 19,24 januar in 3februar ful mi pol pomaga tistih 19dni fraj v februarju.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
NOVO in NUJNO
Danes sem v DMu kupla lak za nohte (She) in ko sem prišla domov sem ugotovila, da lak nima čopiča (ima tisto plastično palčko, ampak tam kjer bi naj bile ščetine jih ni), zdaj me pa zanima, če se da kozmetiko menjat? Al pa da grem tja, pa vzamem en drug lak? Al pa da dobim nazaj tistih 1,95€ (:D)? Račun imam.
Danes sem v DMu kupla lak za nohte (She) in ko sem prišla domov sem ugotovila, da lak nima čopiča (ima tisto plastično palčko, ampak tam kjer bi naj bile ščetine jih ni), zdaj me pa zanima, če se da kozmetiko menjat? Al pa da grem tja, pa vzamem en drug lak? Al pa da dobim nazaj tistih 1,95€ (:D)? Račun imam.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Seveda..pejd nazaj, jim pokaži in pomoje boš lahko drug lak vzela.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
NOVO
Kje in kako lahko izracunam, kolko dohodnine bom placala (za studente)?
Kje in kako lahko izracunam, kolko dohodnine bom placala (za studente)?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
Jap to pomen that`s me - tako je prevedlo na guglu
mene pa zanima glede št. oz. košaric 3, 4 - ne štekam teh št.? vem recimo po št. in košarici, recimo 80 B, na te št. pa se ne razumem. mi lahko katera pove koliko je košarica 3 itd.?
mene pa zanima glede št. oz. košaric 3, 4 - ne štekam teh št.? vem recimo po št. in košarici, recimo 80 B, na te št. pa se ne razumem. mi lahko katera pove koliko je košarica 3 itd.?
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
70 = 2 = S
75 = 3 = M
80 = 4 = L
85 = 5 = XL
Ali pa:
1 - 70A , 75A - XS (extrasmall)
2 - 70B , 75B - S (small)
3 - 80A , 80B - M (medium)
4 - 80B , 85B - L (large)
5 - 85C , 90C - XL (extralarge)
75 = 3 = M
80 = 4 = L
85 = 5 = XL
Ali pa:
1 - 70A , 75A - XS (extrasmall)
2 - 70B , 75B - S (small)
3 - 80A , 80B - M (medium)
4 - 80B , 85B - L (large)
5 - 85C , 90C - XL (extralarge)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NOVO!
Ve kdo kje v Lj se dobijo vanilijeve cigare (pa ne tiste debele, ampak take tanke "ženske"), ker sem jih pred leti dobila eno škatlico (kovinska je) od kolega, ko je bil v Črni Gori, ne vem pa če se da in kje pri nas to dobiti Take rjave barve so, imajo ustnik in so klasične tanke kot obične cigarete (ne une fine tanke ampak za cigaro so tanke).
Ve kdo kje v Lj se dobijo vanilijeve cigare (pa ne tiste debele, ampak take tanke "ženske"), ker sem jih pred leti dobila eno škatlico (kovinska je) od kolega, ko je bil v Črni Gori, ne vem pa če se da in kje pri nas to dobiti Take rjave barve so, imajo ustnik in so klasične tanke kot obične cigarete (ne une fine tanke ampak za cigaro so tanke).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov