Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
Naja* napisal/-a:N O V O
A je Victoria`s Secret samo v Ameriki in se da kaj kupit samo preko neta ali je že kje bliže nam (vsaj v Evropi), ker sem slišala, da te znamke baje še niti v Evropi ni. A mam prave informacije?
ma trgovino victoria's secret maš pousod u evropi, še na hrvaškem
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
evva napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:a ve mogoče kdo, če lahko greš k zdravniku (pa te sprejme), če nimaš s sabo zdravstvene kartice in je nujno??
Samo v res nujnih primerih te sprejmejo, drugače pa si lahko na ZZZS zrihtaš tist nadomestni kartonček za zdravstveno kartico, ki jo dobiš takoj in jo imaš lahko za preglede pri zdravniku, dokler ne dobiš kartice.
hvala. saj mam kartico, sam ne v ljubljani ampak doma, ker mi je mama šla glih ta teden po recept....ma sem na netu itaq našla, da nekega učinkovitega zdravila za moj problem ni, tak da bom zdržala do ponedeljka
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Jaz sem enkrat slučajno mogla it s taksijem, kr nisem mela drugega prevoza in sem klicala Potepuha (mislim da je to ta), pa je prpelala ženska s tem prevozom za ženske in otroke. Sem pa plačala nekje 4 € (ne spomnim se več) od Tržaške do Vojkove. Nekaj takega
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
V kolko dneh / tednih, dobis potni list?
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
_TheCosmoGirl_ napisal/-a:V kolko dneh / tednih, dobis potni list?
odvisno v kateri sezoni. Meni so dve leti nazaj polet rekli, da se čaka dva tedna, pa sem morala pisat neko prošnjo, da rabim nujno, ker imam rezerviran aranžma in let čez 5dni. Prošnjo sem napisala v petek, v torek, sem pa dobila potni list. Tko da se da dobit tud prej, če se mal znajdeš
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Jaz pa imam eno malo bolj nenavadno vprašanje . Sicer tega ne rabim nujno, ampak si pa zelo želim imet. Torej, katera ve, kje bi lahko dobila barcaffe skodelice za kavo (take črne z zlatim napisom barcaffe). Videla sem jih v kavarni in so mi zelo všeč, tako da bi jih imela tut doma (vem da jih v kavarni dobijo kot "reklamni material", ampak js bi za njih tut plačala, samo če bi lahko prišla do njih). Ima katera kako idejo?
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
*gigita* napisal/-a:Danes sem opazila da obstaja taksi samo za ženske in otroke (tak roza) in tud noter je bila voznica ženska. Se je katera že peljala z njim? Kakšne so kaj cene?
Noro!
Nisem ga še opazila, ful dobra ideja, roza taksi, js bi tut mela roza avto
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO
Kje v Lj majo roza božične kapice?
Kje v Lj majo roza božične kapice?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
kinna napisal/-a:NOVO
kje na netu se lahko naroči tiste mreže proti komarjem, ki jih pripopar na steno in visijo čez posteljo, tak da te varujejo proti komarjem, muham in podobnim žužam...?
hvala...
V bauhausu mreže proti komarjem še nisem videla, jaz sem svojo kupila osebno v kibubi, majo tud internetno prodajo: http://www.kibuba.com/index.php?q=mre%C ... jem&cID=68
Moja je tadruga, mi je že več kot enkrat praktično življenje rešila
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
evva napisal/-a:^^ a to tut obstaja?
Huh, že n-let. Tudi modre, če nisi vedela. A ve katera, kje se jih dobi??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov