Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Tamala_mrha napisal/-a:NOVO!
V kratkem mam namen kupiti nov telefon in me zanima kako je glede preskoka s Simobila na Mobitel? Se sploh da, glede na to, da mi pri Simobilu še ni poteklo naročniško razmerje? Lahko plačam to prekinitev Simobilu in prešaltam na Mobitel?
lahko. moj brat je isto naredil, samo je moral plačati, ker mu še ni poteklo naročniško razmerje.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Koliko pa je približno treba plačati to prekinitev? Je to odvisno od tega koliko mesecev je še preostalo do izteka naročniškega razmerja...? Drgač pa hvala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaz sem pa enkrat izgubila telefon in da sem "prekinila" naročnino plačala ene 60-100€ (po enem letu od 2), da sem lahko vzela nov poceni telefon s paketom. Čeprav sem isto pri Simobilu vzela.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aha jaz bom potem takem plačala nekje do 100 € verjetno. Ok, hvala za info.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO!
Rada bi objavila oglas, da iščem cimra/cimro oz. stanovanje, pa ne vem za nobeno stran, kjer lahko sam napišeš da iščeš. Sicer spremljam strani kjer so oglasi za oddajanje stanovanj, ampak nisem našla nič primernega, zato bi rada sama objavila da iščem, pa se mogoče lažje najde kdo ki me najde. Ve kdo za kakšno tako stran?
Rada bi objavila oglas, da iščem cimra/cimro oz. stanovanje, pa ne vem za nobeno stran, kjer lahko sam napišeš da iščeš. Sicer spremljam strani kjer so oglasi za oddajanje stanovanj, ampak nisem našla nič primernega, zato bi rada sama objavila da iščem, pa se mogoče lažje najde kdo ki me najde. Ve kdo za kakšno tako stran?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Tamala_mrha napisal/-a:Aha jaz bom potem takem plačala nekje do 100 € verjetno. Ok, hvala za info.
če maš kšn drag telefon, je najbolj jeba. recimo da je do konca še 1 leto, pogodba 2 leti,telefon stane 400€..torej odplačaš 200€ (polovico)+ mislm da še neke procente od naročnine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mogoče ti tole kaj pomaga http://www.dostop.si/kamrica.aspx*Gaja* napisal/-a:NOVO!
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Lady Ga Ga - Paparazzi ...Kaj ona reče po telefonu k kliče 911?Una reče 911 Emergency...kva pol ta reče naprej? Sploh je ne razumem hehehehehe,prosm če je kera dešifrirala
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
NOVO!
Živjo.
Pred nekaj leti sem iz nemčije dobil za darilo dekico iz mikrofibre.
Iskal sem že po trgovinah po dolenjskem, pa nimajo primernih dimenzij. Je pa dekica taka mehka, tanka a topla in imaš izjemno dober občutek če si skoraj gol, pa pokrit z njo.
Potreboval bi jo približne dimenzije 160x200, cena ni važna. In ne gre se zato da jo lahko naročim preko e-bay-a ampak moram met dekco v rokah da lahko rečem "to je to"
Za približno predstavo (recimo):
Če kdo ve kje bi jo lahko dobil, naj mi prosim pove.
Hvala in lp
Živjo.
Pred nekaj leti sem iz nemčije dobil za darilo dekico iz mikrofibre.
Iskal sem že po trgovinah po dolenjskem, pa nimajo primernih dimenzij. Je pa dekica taka mehka, tanka a topla in imaš izjemno dober občutek če si skoraj gol, pa pokrit z njo.
Potreboval bi jo približne dimenzije 160x200, cena ni važna. In ne gre se zato da jo lahko naročim preko e-bay-a ampak moram met dekco v rokah da lahko rečem "to je to"
Za približno predstavo (recimo):
Če kdo ve kje bi jo lahko dobil, naj mi prosim pove.
Hvala in lp
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Najprej mi pade na pamet tole: http://www.jysk.si/210/451/453/ag/catalog/
poglej, če imajo trgovino v tvoji bližini http://www.jysk.si/butikker.htm
Poglej še v Lesnino, Rutarja, Veletekstil..Mercator, Tuš, Spar, E.Leclerc? Mislim, da ne bi smel bit tolk težko najt, razen če želiš točne napotke v smislu "5. prehod, 2. polica z desne"?
Celo v Obi-ju se jo tudi da najt.
poglej, če imajo trgovino v tvoji bližini http://www.jysk.si/butikker.htm
Poglej še v Lesnino, Rutarja, Veletekstil..Mercator, Tuš, Spar, E.Leclerc? Mislim, da ne bi smel bit tolk težko najt, razen če želiš točne napotke v smislu "5. prehod, 2. polica z desne"?
Celo v Obi-ju se jo tudi da najt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov