Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
kje v LJ je kak tak lokal v centru da majo kake kavče al pa kaj takega.. kot je bil prej Salon, ki pa je na žalost zaprt.. al pa kak drug predlog, kam it z nekom k pride v Ljubljano, pa žal ne morema it k men v stanovanje.. tak ambient za stiskat se
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nama ma zihr, mogoce tut Maxi.
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mislim, da jih je imel celo Hofer tudi.*Lally* napisal/-a:NOVO:
Kje v LJ (v Centru) imajo brisače za v savno?
(aja, sam ta ni v centru..)
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
NOVO
Mi2 s fantom bi si naštimala igrce, da bi lahko skp igrala-en proti drugmu na televizji. Ker nimva niti najmanjšga POJMA o teh zadevščinah bi rabla predlog kaj nej si kupva? Ne veva niti kaj obstaja na trgu... Pa ne kšne extra drage zadevščine, ker to bi igrala lih ene parx na mesec.
Mi2 s fantom bi si naštimala igrce, da bi lahko skp igrala-en proti drugmu na televizji. Ker nimva niti najmanjšga POJMA o teh zadevščinah bi rabla predlog kaj nej si kupva? Ne veva niti kaj obstaja na trgu... Pa ne kšne extra drage zadevščine, ker to bi igrala lih ene parx na mesec.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
purple_rain napisal/-a:Mislim, da jih je imel celo Hofer tudi.*Lally* napisal/-a:NOVO:
Kje v LJ (v Centru) imajo brisače za v savno?
(aja, sam ta ni v centru..)
Hvala obema.
Sm jo dobila v Nami. Upam da bo frendici všeč/prov (jo dobi za rojstni dan)
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
borboletta napisal/-a:NOVO
Na primer: http://www.mimovrste.com/katalog/1769/igralne-konzole?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Naja* napisal/-a:NOVO!
Kdaj se začnejo februarske počitnice za študente (če je na vseh faxih isto?) in koliko časa trajajo? A mam prave informacije, da naj bi bli cel februar doma?
študijski koledar
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NOVO!
V kratkem mam namen kupiti nov telefon in me zanima kako je glede preskoka s Simobila na Mobitel? Se sploh da, glede na to, da mi pri Simobilu še ni poteklo naročniško razmerje? Lahko plačam to prekinitev Simobilu in prešaltam na Mobitel?
V kratkem mam namen kupiti nov telefon in me zanima kako je glede preskoka s Simobila na Mobitel? Se sploh da, glede na to, da mi pri Simobilu še ni poteklo naročniško razmerje? Lahko plačam to prekinitev Simobilu in prešaltam na Mobitel?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov