Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
vprašanje iz excella
imam tabelo v excellu... recimo, da ima stolpce A, B, C in D
Stolpec D je vsota stolpcev A, B in C, se pravi v celico D1 vpišem +A1+B1+C1.
Rad bi, da je rezultat v celici D1 (oz. v vseh celicah stolpca D) samostojna vrednost oz. da jo pretvorim v konkretno številko. namreč če tega ne naredim in zbrišem celice A, B in C, se mi vrednost v celici D poruši.
konkretno
A B C D
1 2 4 5 11
2 1 3 2 6
kako vrednosti 11 in 6 pretvorim v vrednosti 11 in 6, tako da ne bosta več odvisna od formule?
Jochieexcellimbecil.press
Rad bi, da je rezultat v celici D1 (oz. v vseh celicah stolpca D) samostojna vrednost oz. da jo pretvorim v konkretno številko. namreč če tega ne naredim in zbrišem celice A, B in C, se mi vrednost v celici D poruši.
konkretno
A B C D
1 2 4 5 11
2 1 3 2 6
kako vrednosti 11 in 6 pretvorim v vrednosti 11 in 6, tako da ne bosta več odvisna od formule?
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Punce, letos se spet bliza obdobje kuhancka, in me zanima kero vino (belo in rdece), mate ve najraje? Doma ga bom kuhala pa se ne morem odloct katerga naj
Če se ti da, skuhaj vsakega malo Drugače je pa meni osebno bel ljubši.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
rabim delno do pretežno prosefionalno/ega fizika. zadnič smo bli sredi ene zelo razgrete debate in zdaj rabim odgovor.
torej. vzameš tanek obroček kovinski, kot naprimer prstan. pol pa imaš zraven kvadratek iz iste kovine, iste debeline. katerega je težje zviti, oziroma stisniti. da naprimer je to dokaj mali modelček in ga hočeš sploščit z roko.
torej. vzameš tanek obroček kovinski, kot naprimer prstan. pol pa imaš zraven kvadratek iz iste kovine, iste debeline. katerega je težje zviti, oziroma stisniti. da naprimer je to dokaj mali modelček in ga hočeš sploščit z roko.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mene pa zanima kako pomanjšaš ekran (kere kode na tipkovnici). Namreč ne vem kako sem povečala in ne znam zmanjšat
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Punce, letos se spet bliza obdobje kuhancka, in me zanima kero vino (belo in rdece), mate ve najraje? Doma ga bom kuhala pa se ne morem odloct katerga naj
rdečega.... ni ga čez domač cviček
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
ribicaX napisal/-a:_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Punce, letos se spet bliza obdobje kuhancka, in me zanima kero vino (belo in rdece), mate ve najraje? Doma ga bom kuhala pa se ne morem odloct katerga naj
To je pa res čist odvisno...rdeč se mi zdi tko kt da je bolj gost pa bolj težek ko je skuhan, belo vino pa da je bl redko pa tko, ampak ok to so osebne fore. Si pa večkrat naročim rdečga po moje.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
a_pikica_a napisal/-a:Mene pa zanima kako pomanjšaš ekran
Vzames kladivo in udarjas tok casa, dokler se ne zmanjsa.
a_pikica_a napisal/-a:(kere kode na tipkovnici).
Tipkovnica ma sam tipke, drgac bi bla najbrz kodovnica.
No salo na stran; v brskalniku povecas velikost slike: ctrl +, zmanjsas ctrl -.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Jochie napisal/-a:vprašanje iz excella
konkretno
A B C D
1 2 4 5 11
2 1 3 2 6
http://www.excelforum.com/excel-programming/677903-how-to-keep-value-of-sum-after-deleting-integer.html prvi zadetek na googlu
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
haley napisal/-a:^^Jaz imam rajši rdečega...cviček pa to...sem Dolenjka
ribicaX napisal/-a:_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Punce, letos se spet bliza obdobje kuhancka, in me zanima kero vino (belo in rdece), mate ve najraje? Doma ga bom kuhala pa se ne morem odloct katerga naj
Js tud dolenjka Ampk vem d cvicka ne bom. Pa hvala za mnenja hehe Tko, pa se ve dolenjke pejte dns v akcijo s kuhanjem vincka - cvicka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov