Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
~NIA~ napisal/-a:
in še če kdo ve kaj je rating? recimo 13% rating in 53% delež gledanosti?
Tega pa ne vem čist ziher ampak v tej diplomski je tkole razloženo:
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/safar2600.pdf
RATING
Gledanost oziroma poslušanost izraža odstotek posameznikov, ki so med vsemi posedujočimi
TV/RA sprejemnike, v določenem času gledali TV program oziroma poslušali RA postajo.
Izraz gledanost oziroma poslušanost se v praksi nadomešča z izrazom »rating«, ki predstavlja
odstotek gledalcev/poslušalcev, čeprav je zapisan kot absolutno število. Npr. Rtg = 12 (ne 12%).
DELEŽ GLEDALCEV oz. »AUDIENCE SHARE«
Delež gledalcev je odstotek posameznikov, ki so med vsemi gledalci televizije v določenem času
spremljali določen TV program.
• Delež gledalcev izračunamo kot razmerje med ratingom posameznega TV programa (oddaje)
in vsoto ratingov vseh sočasno predvajanih TV programov (oddaj).
delež programa (oddaje) A = rtg A / PUT
Se pravi je rating delež ljudi, ki so gledali oddajo, glede na vse ljudi, ki imajo TV sprejemnik.
Delež gledalcev je pa delež ljudi, ki so gledali oddajo, glede na vse ljudi, ki so tisti trentek imeli prižgano TV.
V tvojem primeru to pomeni, da izmed vseh ljudi, ki imajo v Sloveniji Tv sprejemnik jih je 13% gledalo oddajo. Ta oddaja pa je imela kar 53% delež gledanosti, kar pomeni, da je 53% ljudi, ki so gledali Tv v tistem času gledalo to oddajo
Upam, da ti to kaj pomaga
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Redko ga uporablam, ampk men so rekli d Metro, tako d ko ga rabim, poklicem Metro 080 1190
Če pa kera ve za kakega druzga, naj pa napise
Če pa kera ve za kakega druzga, naj pa napise
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tudi taxi intereks je ful poceni (mislim da na km 0,70€). Poguglaj pa ti prvi link vrže ven.
- *nikita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
Peach. napisal/-a:*nikita* napisal/-a:Ve katera, kakšen je urnik fotokopirnic na Kardeljevi ploščadi (index in pa fora - fdv)??? Do kdaj delajo danes?
Pon - Pet : 8:00 - 19:00. Sobota: 9:00 - 13:00. Nedelja in prazniki zaprto..
Hvalaaaa ... ful si mi pomagala!
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NOVO
A mi lahko kera tako po domače pove s katero trolo pridem iz Dunajske do Mercator centra Šiška? Kje mimo se peljem in kje izstopim najbližje MC?
A mi lahko kera tako po domače pove s katero trolo pridem iz Dunajske do Mercator centra Šiška? Kje mimo se peljem in kje izstopim najbližje MC?
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
Legally_blond napisal/-a:NOVO
1.) greš na 6 (kjerkoli na dunajski) do centra, dol greš pri nami/konzorciju, potem greš čez cesto in pri pošti gor na 1 ter izstopiš na postaji "trata" (na svoji desni vidiš mercator center).
samo je ta pot res v stilu okoli riti do žepa.
2.) brez prestopanja greš gor na 8, ki te po podobni poti odpelje, izstopiš na postaji "IMP" (tokrat je mercator center na tvoji levi).
http://www.jh-lj.si/upload/lpp/MPP/shema_MPP.pdf
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov