Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
kinna napisal/-a:xurshax tu maš eno stran tem... če je gut sporoči, drugače grem pa lanski zvezek od kemije iskat...
Hvala Nisem dobila tam ampak na neki drugi strani, je pa ta vseeno zelo uporabna, ker nobeden v razredu ne razume hidrolize vode Hvala!
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
NOVO!
Nikjer nisem našla posodice za mešanje barve, ker jih je zmanjkalo v trgovinah in zdaj me zanima, če ni nič narobe, če zmešam v enem drugem lončku pa pol temeljito operem? Ker nimam v čem drugem za mešat...
Nikjer nisem našla posodice za mešanje barve, ker jih je zmanjkalo v trgovinah in zdaj me zanima, če ni nič narobe, če zmešam v enem drugem lončku pa pol temeljito operem? Ker nimam v čem drugem za mešat...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NUJNO!
Do kdaj je danes odprta trgovina Extra na Miklošičevi? Nikjer ne zasledim delovnega časa...
Do kdaj je danes odprta trgovina Extra na Miklošičevi? Nikjer ne zasledim delovnega časa...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tyeisha napisal/-a:Extra fashion & accessories - Miklošičeva 36. Ljubljana, Slovenia, 1000; Telefon: 01-2322-191; Pon - Pet: 9:00 - 20:00; Sob: 9:00 - 14:00
Je to to?
Ja je. Hvala
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
evo Darlene, moje mnenje zaradi vere, različnega verovanja, vsiljevanja vere, in pač vse ka se okolo suče... zaradi različnih mnenj, ker se druga ne upoštevajo, ampak vsi mislijo, da obvelja le njihov prav... pač razpiši se... če nebo šlo, pa napiši in bom js razčlenla...
je ok?
je ok?
- *nikita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
Eno vprašanje ...
Mogoče ve katera, kje kupit ločilne liste za v registrator ... ampak ne ločilni listi normalnih dimenzij (A4 format), ampak mal širši, da bi jih lahko uporabla pri ločevanju plastičnih mapic ... namreč do sedaj sem pregledala kar nekaj knjigarn in vse imajo samo standardne ločilne liste, ki pa ne pridejo v poštev, saj se "jezičkov" ne vidi, ker jih mapice plastične mape prekrijejo.
Upam, da sem dovolj jasno povedala, kaj je moj problem. Zanima me, če je katera sploh videla, da taki ločilni listi obstajajo in kje se da to kupit. Prosiiiiiiim, ker res nujno rabim!
Mogoče ve katera, kje kupit ločilne liste za v registrator ... ampak ne ločilni listi normalnih dimenzij (A4 format), ampak mal širši, da bi jih lahko uporabla pri ločevanju plastičnih mapic ... namreč do sedaj sem pregledala kar nekaj knjigarn in vse imajo samo standardne ločilne liste, ki pa ne pridejo v poštev, saj se "jezičkov" ne vidi, ker jih mapice plastične mape prekrijejo.
Upam, da sem dovolj jasno povedala, kaj je moj problem. Zanima me, če je katera sploh videla, da taki ločilni listi obstajajo in kje se da to kupit. Prosiiiiiiim, ker res nujno rabim!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Darlene napisal/-a:rabim za seminarsko.
Zakaj pride do političnih sporov?
Sej vem da pride zaradi nesoglasij. Še kej?
občutek moči, denar, sexualne frustracije
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
*nikita* napisal/-a:Eno vprašanje ...
muller v mb se mi zdi, da ima... nisem prepričana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov